Saturday, June 21, 2014

Tukar warna

Salam readership. Alhamdulilah hari dah masuk hari kedua Miela berada di home sweet home. Maklumlah dah habis exam, hehe. Rasa lega yang amat. Yang tak habis exam bawak bersabar yaa, teruskan perjuangan anda di dewan exam.

Semalam, Miela redesign blog ni. Seperti korang nampak, blog ni dah bertukar kaler. Sekejap je design, tak sampai sehari pun. Padahal main tukar-tukar kaler je. Tak reti nak design hebat-hebat macam blog orang lain. Blog yang dulu yang kaler pink pun dah cukup setahun, so kenalah tukar baru. Orang kata setahun hanya sekali. Eh macam raya pulak, bulan posa pun dah nak dekat.

Design blog 2013/2014

As you can see, design yang sekarang macam lebih kurang sama dengan design lama. Cuma design sekarang lebih simple dan nampak matang sesuai dengan umoq tuan blog ni yang nak masuk umoq 20 tahun, kononnyyyyaaa. Ada suara-suara sumbang mengatakan design blog lama ni macam kebudak-budakkan, takpa lah janji orang baca blog kita sudah, ye dook?. Dan most important, blog tak loading lama. Kalau blog lama pasti akan jejaskan bilangan view.

Untuk background blog ni pula, Miela ambil dari cerrybam.com . Kat situ banyak background cantik-cantik. Cakap ja nak kaler apa, merah kah, biru kah, pink kah, nak kaler pelangi pun boleh haha. Kalau tak tau nak tukaq background macam mana, boleh tanya Miela.

p/s : Holiday mood is on. Yeayy

6 comments:

  1. wah cantik dan kemaslah perubahan terbaru ni...

    ReplyDelete
  2. Comel blog warna ungu, suka-suka hehe :D

    ReplyDelete
  3. Comel blog warna ungu, suka-suka hehe :D

    ReplyDelete
  4. Cantik warna ungu! Warna USM. Hehe! Seronoknya dah "home sweet home"! Jeles. Arol ada 3 paper lagiii. T____T

    ReplyDelete
  5. @Arol Mubin Hehe selamat teruskan sisa2 perjuangan di usm

    ReplyDelete