Saturday, July 05, 2014

Cek pertama dari Churpchurp


Salam Ramadhan. Semalam awal-awal lagi dalam pukul 10 lebih abang posmen hantaq surat cinta. Lama tau ceq tunggu, nak dekat dua bulan. Lambat ka cepat ka, sampai jugak surat tu ke tangan ceq jugak. Hampa tau surat tu dari sapa, confirm hampa boleh agak. Tengok tajuk pun hampa dah tau.

Tadaaaa surat cinta dari churpchurp

Alhamdulilah, ternyata usaha Miela berbaloi jugak share link kat twitter, minta tolong orang klik dan join contest. Walaupun just RM100, duit jugak kan??. Lagipun, benda ni tak perlu modal pun. Sebenarnya Miela dah cashout masa pertengahan bulan 5, tapi awal bulan 7 baru dapat. So kalau hampa nak cashout churpchurp jangan mimpi hari ni cashout, esok dapat dah cek. Maklumlah nak keluarkan cek perlukan masa sikit.

Dan semalam jugak la lepas dapat surat dari churpchurp teru pergi maybank untuk tunaikan cek tu. Senang je guna mesin cheque deposit, tak payah beratur lama-lama kat kuanter. Duit tu akan masuk dalam masa 3 hari berkerja. Maknanya duit tu akan masuk dalam minggu depan lah sebab hari ni dan esok cuti. Dah berangan nak beli apa, hehe. So kalau yang teringin nak dapat income secara pasif, boleh sign up acc ChurpChrup.

3 comments:

  1. Bestnya ,, lepas ni boleh belanja ekin makan ,, kuikuikui

    ReplyDelete
  2. wah bestnye ida tak pernah cash out pon lagi

    ReplyDelete