Sunday, February 09, 2020

Cara dapat RM8 PERCUMA untuk Touch N Go eWallet



Seriuoslah dapat RM8 FREE lagi???, baru je dapat RM30 free. Uolss kalau nak tahu kena baca entri ni sampai habis tau. Hari tu dok nampak lalu kat wall facebook 7-Eleven Malayasia boleh dapat RM8 bila reload dengan nombor no pin yang depa beri. Mula-mula buat tak tau, last-last I try kot dapat.

Unfortunately Miela try memang tak dapat maybe sebab bukan first time user dan juga pernah dapat RM8 percuma masa awal-awal e-Wallet dilancarkan dulu. Tapi bila try kat kawan I dapat sebab dia baru download Touch N Go e-Wallet tahun ni. Jadi hampa kena try tertutamanya baru guna kotlah dapat hehe.


Cara-cara untuk dapat RM8 PERCUMA:

1. Buka apps Touch 'n Go eWallet
2. Tekan Reload
3. Pilih TNG reload pin
4. Masukan code " TNGJG7N1"

p/s; Boleh cuba mana tahu dapat, lepas beli barang 7eleven tu. Kalau dah berjaya buat jangan lupa komen. Kalau tak dapat bukan rezeki hehe

3 comments: