Sunday, October 08, 2017

Bakal bergraduasi tak lama lagi!

Salam Readership. Miela nak kongsikan berita gembira kepada korang yang Miela tak lama lagi convo dalam masa 3 minggu lagi huhu. Syukurlah susah perit 4 tahun akan terbalas dengan scroll ijazah sarjana muda.


Minggu lepas baru sahaja dapat surat pengesahan tamat pengajian. Syukur juga dapat tamat pengajian on time. Okay untuk yang belum tahu lagi, Miela dulu study kat USM mengambil Ijazah Sarjana Muda Pengurusan bermajorkan Pemasaran dan Minor Pengajian Islam.


Majlis konvokesyen dijangka bermula 28 oktober sehingga 2 November di Dewan Tuanku Syed Putra, USM Pulau Pinang. Turn Miela konvo pada 31 Oktober, Selasa petang. Sebelum konvo ada banyak benda settle seperti nak apply cuti, isi borang, jawab survey graduan dan bila nak dekat konvo kena ambik jubah dan kena hadiri raptai. Tak lama dah ni, huhu excited juga. Doakan Miela dipermudahkan urusan ya!. Amin.

p/s: Sorry entri hari ni ringkas sangat. Tak tahu nak bebel apa lagi haha 😂. I think I'm too excited to tell others I will graduate soon. 

7 comments:

  1. congrats dear !^^

    happy graduation:D

    ReplyDelete
  2. Congrats! Aira pun konvo jugak tapi 28/10 ni dekat UKM :D

    ReplyDelete
  3. tahniah kak!
    saya sekarang tahun kedua management berminorkan communication di usm juga :)

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dan follow :)

    Anda dijemput join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. hai cik mieyla ! dah slmt convo eah ek? hehehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak. Hahahah masa akak konvo ni sy msih lgi semester ke 3. Tpi sy kos ik.

    ReplyDelete