Wednesday, July 02, 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My


http://www.nile.com.my/page.php?cd=76

Salam Ramadhan. Kenali Nile? Nile online shopping Malaysia yang menjual baju muslimah , pakaian , kasut , buku , kelengkapan rumah dan lain-lain dengan harga yang sangatlah berpatutan. Sebelum ni pun Miela pernah shopping Nile . Waa sekarang ni Nile buat offer free delivery sempena ramadhan ni, macam menarik je. Tapiiiiiiiiiiiiiii lagi best dapat RM300 free dari nile.com.my !!.  Nile telah lancarkan giveaway sempena hari raya ini.

Kalau dapat RM 300............ Miela akan spend RM150 untuk family Miela. Mungkin Miela beli kuih raya kot, maklumlah orang kat rumah memang kuat makan kuih raya. Malam raya, satu balang pun boleh habis kuih raya. Then, lebihan dari RM 150 untuk bagi duit raya kat anak-anak buah, hehe. Oh ada lagi RM 150, of courselah shopping. Nak beli baju, kasut dan tudung. Dah terbayang ni, harap-harap ada rezeki menang giveaway ni. Nak join, klik sini .

No comments:

Post a Comment