Saturday, August 09, 2014

Tudung Fareeda versi labuh

Salam syawal. Hari ni nak buat entri bergambar sikit, padahal setiap entri ada gambar lol~. Banyak-banyak tudung di Malaysia yang paling femes dan hot of courselah tudung Fareeda. Memang terbukti sebab ada orang sanggup beratoq panjang-panjang semata-mata nak dapatkan tudung Fareeda.


Tak cukup dengan itu, harga tudung Fareeda juga dikatakan mahal. Tapi bagi Miela tak salah pun tudung tu di jual dengan harga yang mahal sebab tudung tersebut ada patern dan diperbuat dari kain berkualiti dari luar negara  plus tudung Farreda merupakan pasaran monopoly yang membolehkan sesuatu pernigaaan meletakkan harga sesuka hati tanpa dipengaruhi oleh pesaing. Kalau hampa belajar ekonomi fahamlah kan.

Lagi satu yang hotnya pasal tudung Fareeda, ramai orang complaint yang tudung Farreda ni singkat lah, tak menempati tudung ciri-ciri Muslimah. Ya iyalah dah nama pun tudung Farreda, bukannya tudung Akel. Macam korang pergi kedai Gucci, tapi nak cari jubah. Tawaf satu kedai memang tak akan jumpa. Tapi jangan risau tudung Fareeda ni ada jual versi labuh, hampa ja tak tahu. Semuanya pilihan di tangan kita.


Fareeda Mariya

Fareeda Nourra

Fareeda Aisya

Fareeda Mariya 4 layer


Haaa yang ni betul-betul labuh siap boleh bawak pergi solat lagi

Dan banyak lagi......
*sumber gambar dari FAREEDA..Nyata Jelita*

p/s : Cara taip entri macam pernah beli tudung Fareeda tapi sebenarnya Miela tak pernah sentuh lagi tudung Fareeda apatah lagi menjejakkan kat kaki ke butik Fareeda T.T sob sob. Maklumlah student belum ada pendapatan lagi, tunggu orang hadiahkan tudung Fareeda. Kalau ada nak hadiahkan, Miela nak tudung Fareeda Noura versi labuh. Demand sangat kau Miela...

7 comments:

  1. great piece of sharing dear, tapi memang betul Fareeda ada version labuh... tu sebab bila orang dok complaint dan soh seh soh seh...akak baca dan senyap jer...Tak apalah mereka tak tau... nanti akak mohon share yer...

    ReplyDelete
  2. @EAT,MAKE,READ memang cun pun.. sudah ada di pasaran sekarang

    ReplyDelete
  3. Tula... memang cantik pun tudung fareeda nie. Cek Ya de la beberapa koleksi. Memang sangat selesa... Lagi2 skang der versi labuh.

    ReplyDelete
  4. Oh ada gak tudung labuh ek? baru tau..

    ReplyDelete
  5. yang labuh memang sesuai sangat dan cantik, kak ana kalau beli pun online dari sepupu je..miela..hehe tu pun ada dua helai je..prelove lagi hehe

    ReplyDelete