Tuesday, September 02, 2014

PEMENANG GIVEAWAY #CikMielaBukaKedai


Salam readership. Tibalah hari yang ditunggu-tunggu. Dalam giveaway ni sebanyak 33 orang pemenang. Banyak tu kan?. 30 orang tu mesti tertanya-tanya, apakah hadiah misteri tuuu. Actually hadiah misteri tu berupa voucher diskaun dari Ladya Shops. So voucher boleh guna untuk beli apa-apa saja barang di Ladya Shops. Suka kan?? hehe. Dan kita ada lagi 3 pemenang, ditentukan oleh random.org *cepat tengok nombor masing-masing disini*. Jeng jeng jeng siapakah pemenang dia?

Pemenang hadiah misteri (Voucher diskaun 10%) 

30.  http://raradeluxe.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html

Pemenang Hadiah Topup RM10


Pemenang hadiah Long Tee

33. http://ceritahatiputriayu.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html

Pemenang maxi dress

49. http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/08/cikmielabukakedai.html

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang, yang tak berjaya boleh cuba lain kali. Yang penting kita enjoy hehe.

CARA TUNTUT HADIAH:
Pm Miela disini atau terus melalui Ladya Shops berserta butir peribadi yang berkaitan:
Nama:
Url entri penyertaan:
No peserta :
No telefon:
Alamat :

9 comments:

  1. Terima kasih CikMiela...
    Alhamdulillah dapat diskaun,nanti kita pi shopping kat kedai CikMiela.

    ReplyDelete
  2. Tahniah utk semua pemenang....;-)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. hihi >_<...dpt Long Tee laa. tq miela. n alhamdulilah. moga bisnes miela terus maju jaya :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, dapat kredit. terimakasih en.random dgn kakmiela :D maaf sy terdelete komen kak miela dkt blog sy tadi.........

    ReplyDelete
  6. Yeay tak menang xD Tahniah semua :D

    ReplyDelete