Saturday, January 10, 2015

DOWNLOAD DORAEMON STAND BY ME 3D



Salam readership. Amboi mentang-mentang dah habis exam, benda wajib selalu student buat tengok movie. Padahal hampir tiap-tiap minggu tengok movie :P. Pagi tadi baru je download Doraemon Stand By Me 3D . Nak tunggu filem ni tayang kat Malaysia, sampai ke sudah tak tayang-tayang. Padahal filem ni  dah lama tayang kat Jepun, bulan ogos tahun lepas. Miela ni memang peminat tegar Doraemon, hampir semua movie Doraemon dah khatam. Doraemon Stand By Me memang wajib kena tengok. Movie ni dia gabungkan tiga kisah cerita iaitu masa Nobita mula- mula jumpa Doraemon, masa Nobita nak kahwin dengan Sizuka dan masa Nobita berpisah dengan Doraemon. Yang part nak berpisah tu, sedih sangat tapi..... Haa apa tapinya?, kena tengok lerrr. Mana boleh habaq, tak suprise lah jadinya kannnnnn.



TRAILER DORAEMON STAND BY ME 3D


LINK DOWNLOAD:

P/s : Miela play je video tu, kemudian mucul IDM terus download. Lebih selamat sikit daripada direct download

5 comments: