Saturday, January 10, 2015

Tamat semester 3




Salam Readership. Fuhhhhhhhhhhh. Dah 3 bulan tak update blog. Sejujurnyannya kan, masuk semester 3 Miela agak busy sikit daripada zaman first year dulu. Semester 3 Miela banyak sangat join aktiviti sana sini, handle projek handle tu projek ni. Sampai blog kesayangan terabai T.T. Sorry naa sayang. Rindu tau blog ni, sekali sekala jenguk blog ni tapi tiada masa nak meniap nokss.

Sekarang dah habis exam dan menikmati cuti semester di HOME SWEET HOME hohoho. Semester 3 ni Miela ada 6 paper je. Habis exam kemarin, 9/1 hari tu. Haishhh tak taulah apa yang Miela jawab masa exam. Takpelah kan janji dah lepas, tawakal je mampu Miela lakukan. Kepada yang tak habis lagi, sabaq naaa. Tabahkan hati, jangan hilang semangat study bila tengok rakan dah balik rumah. Bertahanlah, sikit lagiiiiiiiii. Chaiyok2 hehe.

Banyakkkkk lagi Miela nak update blog ni. Kalau cerita semua dalam satu entri, berscroll-sroll panjangnya. Idea dalam kepala ni dah banyak, tunggu nah luahkan dalam blog. Tunggu entri seterusnya. Stay tune.


1 comment:

  1. congratulation da bis sem ni.. good luck untk sem depan... happy holiday dear.. :)

    ReplyDelete