Tuesday, February 10, 2015

Ketagih main game COC sudah


Salam Readership. Tup tup tup tinggal 12 hari cuti nak habis, sedih noks T.T . Redha jelah kan, maka teruskanlah menikmati sisa cuti semester ni.

Sejak habis exam,  sehari lepas habis exam tetiba blur tak tau nak buat apa. Maklumlah habis exam awal, kawan pun ada tak habis exam lagi masa tu. Dah puas tengok movie, blurrr lagi tak tau nak buat apa untuk isi masa cuti ni. Lepaih tu baru teringat orang dok sebut game COC (Clash of Clan) tak kiralah dalam fesbuk ataupun dari mulut ke mulut.

Apalagi cari game tu kat phone. Sebenarnya dah download game tu, tak tak termain game COC sebab sibuk. Tapi bila dah bosan, Miela trylah game ni. Yelah kan game ni tengah hot sekarang *bukan dah lama kah game ni femes?, haha*. Bermula dari situ sejak awal cuti sem Miela dah start ketagih main game COC.


Sudah 3 minggu menceburi dalam bidang game COC, sekarang dah masuk level 26. Tapi trophies tu tak sampai-sampai lagi seribu, hehehe baru main katakan. Orang cakap rare perempuan main game COC, sampai kawan-kawan lelaki Miela pun pelik. Haish tak payah hampa pelik sangat, sedangkan ada je perempuan kaki game cuma tak banyak. Tapi takdelah ketagih sampai kerja rumah lupa nak buat. Itu ketagih teruk sangat tu. 

Baiklah Miela malas nak bebel panjang-panjang lagi, jom kita sambung main game COC hoho.

No comments:

Post a Comment