Tuesday, February 17, 2015

Sponsor February Giveaway by Mellya and Friends

Salam readership. Ni Miela nak habaq kat hampa semua, untuk kali keduanya Miela telah jadi sponsor untuk February Giveaway by Mellya and Friends. Mai ajak kawan-kawan, jiran sebelah, sepupu sepapat join giveaway Mellya *bunyi nak dekat sama ja nama . Banyak tau hadiah menarik seperti yang tertera

barang yang disponsor oleh cik miela

Segak tak sweater ni???.  Inilah sweater yang Miela sponsor untuk givaway ni. Bukan satu Miela sponsor tetapi DUA!!. Haaa apa lagi, jangan dok tercengat depan laptop. Join lekaih  February Giveaway by Mellya and Friends sebelum giveaway ni expired . Syarat dia tak susah mana aihh. Mana tau kot-kot hampa untung sabut dapat hadiah yang Miela sponsor ni. Kalau tak pun, hadiah lain apa kurangnya, yaaaa tak??. Sambil-sambil dapat kenal blogger lain, boleh tambah follower. Memang tak rugilah kalau join. Jangan lupa naaaaa join  February Giveaway by Mellya and Friends.

p/s: Mood nak speaking utagha

2 comments:

  1. wahh lawa gila sweater ituu~! saya suka. dan saya dah join hehhe

    ReplyDelete
  2. Thanks sesangat sudi sponsor hadiah secantik ni! Zue join GA ni pun sebab harap boleh menang hadiah dari Sis Mila ni la. Suka sangat sweater tu.. ^_^
    http://melaedah.blogspot.com/2015/03/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html
    P/S: ada masa datang la lawat ye..

    ReplyDelete