Tuesday, June 23, 2015

Separuh perjalanan

Salam Ramadhan. Pagi ni barulah nak update entri. Berakhir paper semalam, Marketing Research maka tamatlah zaman secoond year. Tup tup dah nak masuk third year sudah. Sekejap masa berlalu pergi. Maknanya tinggal separuh lagi perjalanan untuk tamatkan zaman degree. Yelah Miela program 4 tahun, bukan macam depa degree 3 tahun. Nanti depa dah grad, Miela masih lagi tersadai di USM huhu.

Bila perempuan balik kampung, kalau boleh satu bilik nak bawak.

Lepas habis last paper, apa lagi packing time lah kan. Sambil packing bukak lagu Balik Kampung sekuat-kuatnya ambil feel kononnya haha. Hanya sebagai student ja tahu betapa bahagianya habis paper ni.

Selepas selesai berbuka puasa, kereta parents sampai. Apa lagi terus blah dari RST ni. Semoga next sidang dapat berjumpa lagi dan pasti makin bertambah cabaran dengan subjek semakin tough dan menguruskan aktiviti persatuan. Kepada yang tak habis lagi paper, teruskanlah perjuangan anda ye. Kalau takda semangat study tu, bacalah tips ini. Ok baibai kami nak enjoy di rumah haha.

Baibai Saujana, desasiswaku.. Jumpa lagi

1 comment:

  1. Salam Miela. USM rupanya. saya dulu USM jgk dok desassiwa harapan

    ReplyDelete