Saturday, August 22, 2015

Painting Potret Giveaway by Azhafizah


klik banner untuk join

Salam Readership. Ok malam ni mood join giveaway dah kembali. Kali ni Miela join Painting Potret Giveaway by Azhafizah. Giveaway ni lain dari giveaway yang selalu orang buat sebab pemenang dia gambarnya bakal di potret. Bukan lagu Potret nyayian Akim tu yer, hehe. 


Cara untuk menyertai Painting Potret Giveaway untuk blogger:
1. Buat entry bertajuk " Painting Potret Giveaway by Azhafizah"
2. Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ini.
3. Letakkan link blog www.azhafizah.com ke dalam bloglist blog *jika ada bloglist untuk follow up giveaway
4. Follow blog : www.azhafizah.com | instagram : azhafizahmdnor * Jika tiada instagram boleh join juga :)
5. Like fanpage : www.facebook.com/blogazhafizah
6. Letakkan gambar [single, close up, jelas, high pixel, gambar asal tanpa edit 360]
7. Publish entry dan letakkan link blog penyertaan dalam ruangan kotak komen di link ini.


Gambar ni Miela gunakan untuk contest ni. Harap-harap terplih la yea.


3 gambar yang menepati ciri  gambar yang terbaik akan di painting potret. Kalau nak menang kenalah pilih gambar yang terbaik ye. Senang je kan syarat² dia. So jemputlah join beramai²



Contest bermula dari 22 Ogos-30 Ogos 2015, 11:59pm


7 comments:

  1. Salam Miela .Akak singgah dari GA yang sama ,,,All the best ya
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/08/painting-potret-giveaway-by-azhafizah.html

    ReplyDelete
  2. singgah bw di sini..slm perkenalan...www.housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/painting-potret-giveaway-by-azhafizah.html

    ReplyDelete

  4. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)



    ReplyDelete
  5. Terima kasih sudi menyertai Painting Potret Giveaway by Azhafizah. Giveaway telah tamat dan mohon check senarai peserta disini

    http://www.azhafizah.com/2015/08/senarai-nama-peserta-painting-potret.html

    Jika nama tiada dalam senarai, sila komen di kotak komen ye.

    ReplyDelete