Wednesday, December 16, 2015

Semester 5 dah nak habis



Salam Readership. Faham-faham lah korang, bila sibuk dengan kehidupan universiti memang tuan blog ni jarang mengupdate blog. Geram tau, banyak cerita nak letak dalam ni, tapi masa takda. Sampai minggu terakhir kuliah, barulah ada masa nak update. Inipun nak update cerita ringkas-ringkas sahaja.

Kalu boleh semua nak cerita dari suprise birthday, pergi escape, pergi makan-makan, karenah anak buah, pergi pantai semua tu. Boleh kata A sampai XYZ Miela nak ceritanya. Erm, tunggu cuti semester lah kot nak update story. 

Dalam minggu terakhir kuliah ni, Miela cuma ada 2 kelas sahaja. Hoho untung kan kelas dah habis awal. Sekarang ni memang takda kelas, Jumaat ni baru ada last kelas. Merepot sekejap 2 hari tunggu last class. Lepas tu start study week kemudian final exam. 


Maka inilah jadual exam Miela. Bestlah jugak, ada gap sedang-sedang gitu. Kiranya 2 subjek ada satu minggu. Ada masa nak study, study week rasa tak cukup nak study actually T.T. Agak sadis semester ni sibuk dengan urus sekretariat sampai tak sedar semester dah nak habis. Sampai tak sedar, sebenarnya semester aku belajar apa ek?, lost jugak. Tapi nasib baik mid term mark tu boleh tahan la, not so good, not bad. Tapi perlu banyak improvement

Doakan kan terbaik untuk Miela menghadapi final exam yang mendatang ni. Terangkan hati dan minda masa nak jawab soalan final ni. Risau juga, tak start study apa lagi. Baru semak-semak nota dan chapter apa nak kena study ni. Nanti lepas habis exam, tinggal 3 semester to go before graduation. Ok tak sabar nak sebenarnya nak habis study walapun lambat lagi haha.