Sunday, June 05, 2016

Ladya Shops lauching TUDUNG pulak!!

Salam Readership. Alhamdulilah baru sampai USM setelah seminggu cuti sempena study week. Before nak start study ni, Miela nak promo sedikit product terbaru yang dikeluarkan oleh Ladya Shops. Untuk julung kalinya Ladya Shop keluarkan product tudung pulak. Hehe meh tengok gambar dulu.

Maroon


Purple

Sky Blue

dan warna lain-lain boleh di link di ini

Oh yaa lupa pulak nak memperkenalkan nama tudung ni. Ini Bawal Naurah. Dengan material Aritachi yang tampilkan ini membuatkan peminat tudung bawal dah tak cari yang lain tau. Ia terdapat dalam size bidang 55 dan 60 dalam harga yang sama RM35 sahaja tidak termasuk postage.


Apa KELEBIHAN tudung Naurah ini?? 


1) Mudah dibentuk apabila digayakan

2) Meterial Aritachi No 1 yang lembut dan tidak jarang

3) Tidak licin apabila digayakan

4) Mudah iron dan tidak mudah kedut


Kalau berminat boleh terus ke page Ladya Shop atau whatsapp untuk direct oder di 017-4501800

1 comment: