Sunday, July 30, 2017

Download template Power Point gempak dari The Popp

Salam Readership. Entri kali ni Miela nak sharing dengan korang untuk dapatkan template Power Point yang gempak yang confirm puas hati punya. Kebiasaanya kalau nak presentation yang memikat hati penonton, slide yang menarik merupakan salah faktor yee. Kadang-kadang kalau slide nampak bosan pun, orang hilang perhatian. Selama 4 tahun Miela study selalunya akan google template Power Point biasa-biasa jer cumanya The Popp sangat lain daripada sumber template Power Point laman web lain.


Inilah laman web The Popp. Dibawah ini Miela tunjukkan beberapa template yang kreatif daripada The Popp.







Template Power Point daripada The Popp bukan sahaja kreatif dan menarik malah yang membezakan template daripada laman web lain dari animation nampak professional. Kalau nak tahu macam mana smartnya template dari The Popp kena usha laman webnya. Jangan lupa bookmark terus senang untuk presentation kemudian hari. Korang pula bagaimana, ada lagi tak laman template Power Point yang menarik ?. Kalau ada boleh komen suggestion di entri bawah ni. 

2 comments:

  1. Hai Cik Miela,

    wahhhhh mcm best je !
    nak kena try donload gak nih hehe
    Thanks for sharing :)

    Salam kenal,
    Anamizu :)

    ReplyDelete