Saturday, December 16, 2017

Gambar photoshoot outdoor konvo

Salam readership. Hai dah sekejap dah masuk bulan 12 noh, huhu tak lama lagi umur meningkat. First of all I'm sorry for late update. Since dah kerja ni, dah jarang update blog sebab takda masa. Konvo dah sebulan dah berlalu. Time flies so fast. Tapi mood konvo ada lagi tau, so Miela nak tunjuk gambar photoshoot konvo. 

Kos photoshoot sangat jimat sebab Miela minta tolong kawan yang ada DSLR untuk shoot. Miela tak hire mana-mana photographer untuk ambik. Hmm sebab apa eh, sebab nak jimat duit kot 😂. Lagipun Miela reti edit gambar guna photoshop je tapi tak hebat mana pun. 


Gambar asal









Gambar yang telah diedit oleh Miela sendiri. Then gambar seterusnyaa.......











Time photoshoot ni laaa nak acah ala-ala model syiok sendiri. Lagipun nak dibuat kenangan katanya. Bukan senang pakai jubah purple tu,  4 tahun kena hadap assignment, test, presentation semua bagai. Ditambah perlu berhutang dengan ptptn untuk sambung belajar. Bila pakai, Miela rasa tak sangka, dah habis belajar rupanya aku. Insyallah kalau ada rezeki akan datang boleh sambung master tapi bukan dalam masa terdekat.

Sebelum nak menamatkan entri ni, Miela nak bagitahu shawl yang cantik yang mila pakai dari ErekaJuspoh dan tunic labuh ala oversea dari ByNurhafizah. Korang boleh klik di link bawah untuk lihat  lebih lanjut tentang produk keluarkan mereka ni. 

2 comments:

  1. Cantiknya gambar..! Terer la edit gambar.. Kite tak reti.. :/

    ReplyDelete
  2. Congrats dah grad!! tak sabar nak grad tapi lagi 4 tahun hehehe

    ReplyDelete