Wednesday, April 11, 2018

Green Soy Bean Edamame dari 7eleven


Salam Readership. Korang pernah tak makan kacang soya hijau jepun a.k.a edamame ni?. Taktau mood terlebih rajin nak review semata-mata "sepeket" kacang soya hijau. Dulu-dulu nampak benda ni tak rasa nak makan pun. Tapi ada kawan suruh rasa benda ni, serius not badddd.


Kacang soya hijau korang boleh dapatkan di 7eleven berdekatan. Benda ni terletak di peti sejuk beku depan pintu 7 eleven tu haaa. Cuma tak semua 7eleven ada benda ni sebab kacang soya hijau cepat je habis. Harganya cuma RM3.00 jer tapi  bila makan memang puas buat kuyah-kuyah. 

Green Soy Bean sedang dipanaskan

Lepas korang dah bayar  benda alah tu kat kuanter jangan makan terus sebab tak masak lagi 😂😂. Kena panaskan kat mikrowave dalam 1.5-2 minit macam tu untuk satu paket green soy bean ni. Tunggu sekejap main phone sat, tup-tup dah siap panas then bolehlah makan. Green Soy Bean sesuai untuk buat kudapan sambil-sambil relaks ke nak cari idea ke haha. Trylahhh, mesti korang ketagih. Confirmmm. Siapa yang pernah rasa boleh share comment di entri ni yea hiks.

1 comment:

  1. macam sedap je.... leh cuba nanti..


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #34. maaf, baru sempat nak blogwalking ni.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2018/03/senarai-url-blog-34.html

    pemenang akan diumumkan pada malam ini... gud luck!

    ReplyDelete