Sunday, September 09, 2018

Shopathon Blogger Contest : Pilih tiga produk di Lazada yang selalu anda ingin beli



Salam Readership. Lazada sekarang mengadakan SALE secara besar-besaran 9.9 festival sale dari 6 hingga 9 september dimana Lazada ada offer item up to 90% OFF. Menarik wehh, kalau dapat grab satu boleh jimat duit poket.

Pada masa yang sama ada 3 item yang Miela nak sangat sangat sangat beli, apa 3 item tu?? Haa baca sampai habis tau

Portable Stand-type Garment Steamer / Clothes Iron (Red)

Iron streaamer memang Miela nak sangat sebab benda kalau iron baju jadi cepat je. Plus pakai iron yang jenis macam cofirm baju korang tak kan rentung punya sebab pakai wap je..


leegoal Women Lazy Makeup Bag Drawstring Portable Travel Waterproof Cosmetic Bag Toiletry Bags


Sekarang ni trend pakai beg makeup macam ni sebab beg makeup yang macam ni lebih jimat ruang dan mudah cari berbanding beg makeup korang yang korang ada isi dia macam kompos sebab banyak sangat bendaa haha. Plus beg makeup yang ni sangat sesuai kalau nak bawak travel. Sekarang harga pun sale, harga mampu milik lagi murah dari beg makeup yang style lain.


Ocean New Women Fashion Sneakers Flat PU Lace up Casual shoes(Pink)


OMG!! this is what I want. Ini salah satu wishlist Miela nak sangat sangat sangat beli sneakers.  Hat design ni nampak cun giler. Selalu pakai sneakers lagi selesa kalau jenis berjalan jauh. Kalau pakai mesti nampak macam ala-ala korea gituuuu.


Okay ini 3 barang yang Miela nak sangat beli. Kebetulan hari ni last mega sale 9.9, korang boleh terus ke link ini untuk shopping okay. Yang belum join contest Shopthon Blogger contest boleh join tau sebab hari ni hari terakhir. Setiap peryertaan akan dapat voucher Lazada RM30. Rugi tau kalau tak join. Untuk info lanjut boleh ke https://www.lazada.com.my/blogger-contest/ . 

1 comment:

  1. Sneakers putih tu lawa :) Ika pun join jugak hee.

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/09/book-review-nota.html

    ReplyDelete