Sunday, December 23, 2018

Planner 2019 murah hanya RM5.90 sahaja

Salam Readership. Tinggal 7 hari lagi nak masuk tahun baru. Huhu ada yang dah bertukar angka pertama ke? 🙈

Back to topik, antara keperluan masuk tahun baru ni, untuk kerja memerlukan date yang tertentu of course perlukan planner. Normally harga pasaran planner berpuluh-puluh ringgit. Tapi Miela jumpa planner tak sampai RM10 ringgit.


Taadaa planner 2019 cuma RM5.90, beli kat Daiso jer



Size planner ni kecik je, besar-besar pen dalam 13x18 cm



Dalam dia ada kalender boleh isi memo penting



Gambar kurang jelas sikit, tapi ada ruang tulis nota dengan garis kotak-kotak kecik macam buku matematik tuu


Yang best lagi buku planner Daiso siap ada pembalut buku supaya buku tak kotor atau rosak kalau terkena air. Berbaloi, sebab ada fungsi minimal untuk kita tulis memo dekat planner. Miela pun prefer planer harga murah-murah sebab tulisan tak berapa cantik sangat lepas tu semangat tulis planner awal-awal je bila hujung-hujung tak banyak tulis sangat pun 😂😂. Cukuplah susun task agak teratur supaya tak terlupa dateline task nanti.

Ada beberapa hari lagi nak masuk tahun baru, masih ada masa nak dapatkan planner murah kat Daiso berdekatan yer!

1 comment: