Tuesday, January 01, 2019

Dapatkan Photobook FREE sempena 2019 (LIMITED TIME ONLY)


Salam Readership. Alhamdulilah dah masuk 2019. Mesti banyak kenangan dan memori sepanjang 2018 kan?. Apakata abadikan kenangan 2018 dalam photobook?. Sekarang ni Photobook Malaysia tengah offer free photobook tau.

Macam nak nak dapatkan photobook free??. Mula-mula korang pergi website Photobook Malaysia dan log in seperti biasa. Kemudian klik bar promotion > cupon code dan klik get it now.


Dekat bahagian Free 6" X 6" Softcover Photobook klik Reedem Now. Jangan lupa copy siap2 code voucher kat mana-mana dulu. 



Klik readybook yang kat atas yang Miela bulatkan tu, pilih template korang nak. Nanti pilih orientation kotak 4 segi tu, dan kilik Mini square 6"X 6". Sebab photobook yang free 6" X 6" jer. Dan designlah photobook ikut kreativiti korang. Dah nama design sendiri, free pulak tu memang ambik masa jugak nak faham tools nak mengedit tu hehe. Jangan lupa sebelum payment kos postage masukkan kod voucher tau.


Bila dah siap, cuma bayar RM8 untuk kos postage. Jimatkan??. Promo photobook softcover size 6"x 6" sampai 7 Januari 2019 tau. Cepat-cepatkan abadikan memori di Photobook okay 

1 comment: