Thursday, July 04, 2019

Shopping haul makeup Focallure lagi??

Hai uolls, berjumpa lagi. Kali ni nak share ngan hampa shopping makeup Focallure. Ini kali kedua shopping brand Focallure. Kalau hampa tengok dekat shoppe brand Focallure mesti rambang mata sebab murah giler and banyak review best-best. Sebelum ni Miela pernah beli kali pertama dan Review makeup brand Focallure . 


Kali ni beli eyebrows, contour dengan highlighter. Eyebrows dia best giler pakai, ini kedua Mila beli. Kalau pakai eyebrows dari pagi ke siang masih elok ja. Boleh baca entri ni untuk detail review tentang eyebrows, Miela pernah review detail tentang produk ni. Untuk contour dengan highlighter first time beli, saja nak cuba katakan. 


So Miela beli code Gold 02 dengan Coffee 03 sebab macam sesuai dengan warna kulit Miela.


Best part packaging dia, nampak berkualiti siap ada penutup walaupun harga RM6.04


So total shopping RM17.18 jer selepas tolak shopping coin RM4.40. Hampa mesti tertanya kenapa I macam addict dengan brand Focallure. Actually taklah addict sangat, cuma nak cuba mana produk brand focallure yang okay sambil nak belajar makeup. Sebelum ni pernah beli produk Focallure, ada yang best dan tak best. Sebab murah boleh try and error. Sebelum Miela nak tamatkan entri, nak share 3 tutorial makeup focullure dari 3 youtuber. Kotlah ada inspirasi nak bermakeup ni gituuu.



Tutorial Makeup Focallure dari Fatin Zaki 



Tutorial Makeup Focallure dari Lily Ibrahim




Tutorial Makeup Focallure dari Anys Nadhilah

1 comment: