Showing posts with label contest. Show all posts
Showing posts with label contest. Show all posts

Saturday, October 29, 2011

Contest:Blog Paling Tercute Di Dunia



Tadi dean chumell tag Cik Miela untuk contest nie, so rasa dah lama tak join contest, nak join la. So tak nak banyak cerita, jom kita intai syarat-syaratnya....

  1. Like Page Like Sini
  2. Kowg WAJIB follow blog azira yang comel nie ..hiihii
  3. Kowg kne wat entry pasal contest nie letak tajuk "Blog Paling Tercute Di Dunia" and letak header yg kat diatas nie.
  4. 4.tag 2 owg kawan kowg tok join..make sure kwn kowg tahu yg kowg tag dowg
    5. dah siap wat entry tu kowg kne post kat comment bawah tu
    6.tarikh tutup ----> sebulan dari sekarang :)

    saya tag:

Saturday, September 24, 2011

1st Giveaway From Baby Lili Design Enterprise


Cik Miela nak join contest so kena ikut syarat dia:
1) mudah sahaja caranya...anda hanya perlu membuat satu entri yang bertajuk "BABY LILI DESIGN GIVEAWAY" untuk kategori BLOG- DAH

2) untuk kategori blog : anda hendaklah meletakkan gambar giveaway kami di dalam entri anda- DAH

3) anda juga dikehendaki menjadi follower blog kami dan 'LIKE' fan pageBaby Lili Design-DAH

4) tinggalkan jejak anda dengan hanya komen di entri

5) anda hanya boleh pilih satu kategori sahaja...KETEROGI BLOG

Thursday, September 15, 2011

LUCKY DRAW DUIT RAYA



Haha dah lama tak join contest, rindu la nak join contest.
so cik miela join contest nie:

so nak duit raya tak?join la contest nie..

Wednesday, July 13, 2011

Contest Blog Paling Cun



Tadaa Cik Miela nak join contest nie pulak. Nak join klik sini..Jom kita teropong syarat-syaratnye;
  1. wajib follow blog nie dan blog Ieyja.. *blog ieyja tak tahu blognya akan difollow. jadi biarkan dia suprise, haha..
  2. buat satu entry pasal 'Contest Blog Paling Cun'..
  3. dah siap letak link entry di kotak komen. *kalau tak jumpa sila klik tajuk entry, then scroll ke bawah dan anda akan jumpa.
  4. copy banner nie, sila klik>copy>paste kan ia dekat blog anda.
  5. tarihk tutup: 30 julai 2011 jam 11:59 pm.
  6. tag sekurang-kurangnya 3 orang blogger dan pastikan mereka tau.


Orang yang bertuah di tag;


DONE!!

Thursday, June 30, 2011

Contest:MAKE A WISH CONTEST WITH MYIESHAMIYA


Klik sini untuk join..(hadiah lumayan)

Sebut pasal birthday, cik miela still lama lagi sebab birthday Cik Miela 14/11/1994, lambat lagi la. Tapi tahun nie tak boleh sambut birthday pun, kerana hari itu adalah hari first DAY exam SPM. Kalau akan datang nanti SAMBUT BIRTHDAY, nak hadiah apa ek. Cik Miela nak wish hadiah iaitu suprise party dari kenalan terdekat terdekat. Dan paling penting party tu di hadiri oleh artis kegemaran Cik Miela iaitu Shahir AF8,hahahahahaha..Itu je wish saya,ngee

Wednesday, June 22, 2011

1st Giveaway dari lovely Craft Naida


Husih dah lama tak join contest..kali ni Cik Miela nak join contest 1st Giveaway dari lovely Craft Naida....Syarat-syarat contest ini ialah


1. Jadi follower blog naida

Sudah

2. Like page facebook L0vely crAft nAiDa

Sudah

3. buat entri ringkas pasal GA ni..jangan lupa letak gambar di atas sekali tau..kalau tak, tak dikira..

Dah letak gambar dan buat entri pasal GA..terang-terang gambar banner diatas

4. pada yg tak ada blog, anda boleh letak gambar GA ni kat fb page lovely craft naida,,& jgn lupa sertakan nama dan email, serta komen ringkas korang pada gambar tu..

Saya ada blog, so tak payah buat

4. tinggalkan komen anda supaya naida boleh jejak korang

Sudah

Tuesday, May 17, 2011

Queenpink lucky follower






ok cik mila nak join contest nie...jom tengok syarat2nya....

  • LIKE page ini http://www.facebook.com/pages/Lens-Mania/191076564268491
  • Kemudian pergi ke ke link ini dan klik LIKE juga
  • Follow blog QueenPink dan blog QUEENPINK
  • Informkan kat komen FB yang anda dah vote Queenpink
  • Buat entri yang bertajuk "Queenpink lucky follower" dan letakkan banner wajah Queenpink yang di atas ini di entri dan sidebar blog anda berserta dengan link sekali ye
  • Bila dah siap,tinggalkan link anda kat komen entri ini dan sertakan sekali ID FACEBOOK anda
  • Cabutan akan dibuat secara manual dan akan dicabut oleh Queenpink
  • TARIKH TUTUP : 18 MEI 2011 JAM 12 TENGAH MALAM

-sumenya saya dah like....harap2 dapat la hhehe

Thursday, May 05, 2011

.::CoNtEsT bLoG PaLiNg cOoL !::.


Tadi ada tuan empunya contest nie ajak join contest blog paling cool, so cik mila kalau diajak of course la join kan...Korang rasa blog cik mila cool tak, ataupun hot..huhu. Apa-pun jom tengok syarat-syaratnya....


wajib follow bl0g eyza . if xfollow nti tatau ape yg akn eyza post nti .
tag kepada 5 owg blogger . pastikan dia tahu contest nih . xnk ( tag kpde sume )
stelah siap wt entry nih . link kan entry anda ke link sni d ruangan coment .
bermula dri ari ni 1/5/2011 - 1/6/2011 . lme kn ? huhuhuhuhu
hadiah nye .
tempat pertama : RM 30 @ topap RM30 .
tempat kedua : RM 10 @ topap RM10 .
tempat ketiga : RM 5 @ topap RM 5 .



tag?? cik mila nak tag sume follower lar, korang sume join la contest nie, sape lagi nak bagi hadiah free kat korang

Saturday, April 23, 2011

Contest Cerita Paling Seram


Ok la cik mila tadi blogwalking kan, sekarang nie memang banyak contest, tapi cik mila sangat tertarik contest cerita paling seram. Sebab cik mila ada cerita paling seram dan memang berlaku sekarang, dah 2 bulan perkara nie berlaku. Cik mila cerita ok..Mungkin cerita nie korang dah tahu pun, dah 2 entri pasal cerita seram cik mila letak, ni cik cerita balik sebab nak join contest nie

KISAH N MEMANG BENAR DAN BERLAKU SEKITAR PERHUJUNG BULAN 2 HINGGA SEKARANG.Alkisahnya bermula apabila ada budak form3 terkena histeria dekat padang sekolah semasa ujian masa. Pada mulanya cik mila ingat kes nie tak berlarutan, tetapi makin hari makin teruk.Dan mangsa sehingga bulan nie kira-kira 40 orang yang kena histeria. Macam-macam perkara menyeramkan berlaku. Mereka yang terkena histeria nie memang tak sedar pun. Ketika mereka histeria ada sampai hendak terjun bangunan, pecahkan tingkap lar dan paling menyedihkan ada seorang budak tu tanpa sedar di melanggar seorang cikgu di jalan sehingga kaki cikgu tue patah. Dah benda tu ada dalam badan dia, lepas langgar benda tu di gelakkan cikgu yang dilanggar itu

Becerita pulak pasal budak histeria yang mengamuk sambil pecahkan tingkap, memang seram la. Kalau pecahkan tingkap tentu la berdarah kan, tetapi budak yang kena tu lepas pecahkan tingkap, dihisapnya darah tu. Habis mulutnya penuh darah.(PERKARA NI MEMANG BERLAKU). Disebabkan kes histeria di sekolah cik mila nie makin teruk, maka kami seluruh warga sekolah menistiharkan perang jihad antara jin. So, kami diminta tenang dan banyakkan menbaca ayat suci al-quran. Ada suatu hari tu, ketika kami menbaca manzil, tiba ada yang histeria. Memang mengamuk sakan la. Orang yang kena tu berkata “Hentilah3, aq panas ni, tak paham ka bodoh!...........aku akan balas dendam(sekadar cik mila ingat la). Sehingga hari ini sekolah kami masih berusaha melawan mengatasi masalah ini. Tapi sekarang agak kurang sedikit, disebabkan warga sekolah cik mila yang berusaha mengatasi masalah ini. Kejadian histeria nie sampai bila-bila cik mila tak kan lupakan.Tu ju untuk cik mila join contest nie. Nak tahu cerita lebih lanjut..klik kat bawah tu:

-histeria di sekolah ku

-pecah tingkap lagi


Tuesday, April 19, 2011

Contest Blog Paling WONDERFUL

Tadi tuan yang buat contest nie ajak cik milajoin, so cik mila rasa kalau di ajak masuk why not kan?..menang kalah tu adat pertadingan kan,huhu tak de keja join je..kalau korang nak join boleh juga, ni syaratnye:

Syarat-syaratnya penyertaan:
  1. Jadi follower DHIA'S BLOG.
  2. Blogger perempuan atau lelaki pon boleh join.
  3. Blog yang dikira 'WONDERFUL' tak kesah lah cantik ke, comel ke, smart ke, hensem ke, macho ke, pendek cerita, yang berjaya menambat hati aku gitu,..cewahh,..HANYA 1 BLOG TERPILIH SEBAGAI PEMENANG,...
  4. Buat satu entry pasal contest & DHIA'S BLOG. Tempek banner contest sekali.
  5. Tag kepada 5 orang blogger and make sure mereka tahu mengenai contest ini.
  6. Letak banner contest di sidebar blog anda dan link-kan terus ke entry ni.
  7. Setelah selesai, tinggal kan link entry anda mengenai contest ni di comment entry ini. Saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. Bermula 15 April 2011 sehingga 15 May 2011. Lama kan kan??gunakan masa yang banyak ni untuk hias blog korang supaya jadi Wonderful! okay?

nak tag sape ek, tag yang salu komen kat shoutbox lar;