Showing posts with label promote. Show all posts
Showing posts with label promote. Show all posts

Friday, March 30, 2012

Ma best Friend punya blog


Entri kali nie nak promo blog orang kejap,hihi. Cik Miela nak promo blog cccciiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk..... Haa Cik Ti, bukan Cik Ta noh. Hehe. Cik Miela saje je nak promo blog dia nie, sebab kesian dah sebulan lebih dia berblog, tapi takde sape nak follow. Cuma cik miela je follow, actually Cik Ti antara best friend cik miela tau. Kalau korang sayang kat cik miela, follow tau blog Cik Ti. Haha main ugut-ugut pulak :P.


Korang nampak tak design blog dalam gambar nie?. Cik miela edit tau, semuanya sekali. Tapi bukan entri, Cik Ti taip sendiri yer. Ok-ok saya tau saya nie bukan pedesign blog yang terbaik, tapi asal sedap mata memadang oklah. Semua tu, ambil dari blog tutorial popular sape lagi kalau bukan Lysaa Faizuren. Tengok header pun dah tahu kan. Apa-apa pun kalau rajin followlah blog Cik Ti

Cik Ti Blog

Thursday, July 07, 2011

Cik Miela promote blog korang??


Blog ini pada pengamatan Cik Miela: Cantik, cepat loading n salu masuk contest yg menarik. Bagi korang yang suka masuk contest, blog ni korang boleh tahu contest yang terbaru...So korang tak ketinggalan macam tu. Empunya blog http://sufiana1992.blogspot.com/ ialah nurul sufiana binti ramli berumur 19 tahun....



Cerita seterusnya ialah Cik Miela nak bagi peluang untuk follower cik Miela..Hanya follower sahaja..Kalau nak blog korang dipromote kan, korang mesti jadi tiga orang yang terawal yang komen entri ini. Tetapi korang mestilah tinggalkan link blog korag di bahagian komen tau..cepat Cik Miela tunggu ni,