Thursday, July 07, 2011

Cik Miela promote blog korang??


Blog ini pada pengamatan Cik Miela: Cantik, cepat loading n salu masuk contest yg menarik. Bagi korang yang suka masuk contest, blog ni korang boleh tahu contest yang terbaru...So korang tak ketinggalan macam tu. Empunya blog http://sufiana1992.blogspot.com/ ialah nurul sufiana binti ramli berumur 19 tahun....



Cerita seterusnya ialah Cik Miela nak bagi peluang untuk follower cik Miela..Hanya follower sahaja..Kalau nak blog korang dipromote kan, korang mesti jadi tiga orang yang terawal yang komen entri ini. Tetapi korang mestilah tinggalkan link blog korag di bahagian komen tau..cepat Cik Miela tunggu ni,

3 comments:

  1. Me!!

    http://saranghaesolehah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. nice blog :)

    jemput singgah blog hana...

    lavenderkehidupan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hehe , leh gak tolong promote ^^

    i have two blog ;

    1) http://amy-punya.blogspot.com/
    2) http://amyakim-punya.blogspot.com/

    promote lah mne2 (:

    ReplyDelete