Monday, November 22, 2010

Spongebob Squarepants

Salam semua..kali ni kali mila nak buat ruangan baru..namanya photo galeri..Kat ruangan ni korang boleh guna gambar2 mila paparkan utk dijadikan profile picture ke, wallpaper dan sebagainya. So, tak payah la nak cari gambar kat goggle yer cuma kat blog ni je. So just klik gambar di bawah ni and save...kali sy letak gambar dlm kartun spongebob squerepants



spongebob petak


karekter spongebob


tangkap obor2


patrik star


Happy birthday


sanddy


spongebob and friend

spongebob main obor2


doremon vs spongebob


mr crab dan duit

takat nie gambar2 yg mila kongsi. Di lain kali sy akan letak gambar lain..kalau nak request kat ruangan chit chat tau

No comments:

Post a Comment