Showing posts with label photo. Show all posts
Showing posts with label photo. Show all posts

Tuesday, April 03, 2012

My cute angel : YJS



Nampak tak angel-angel yang cantik dalam gambar di atas nie?. Comel kan?. Cik miela edit sendiri tau. Ni bukan group kpop baru bernama YJS atau YJS a.k.a Yoo Jae Suk ahli Running Man tapi mereka semua nie dari group kpop popular seperti SNSD, T- Ara dan Miss A. Yoona, Jiyeon dan Suzy memang favouritelah. Muka mereka semua cantik-cantik, kemudian mempunyai sweet voice. Boleh menari lagi,huhu. Saranghaelah mereka nie.

#nota tapak kaki: Musim dah berubah, cik miela pun berubah minat ke arah kpop. Dulu tak sangat,kehkeh

Friday, February 17, 2012

Photo slot: SNSD a.k.a Girl Generation

Dah lama cik miela tak buat segmen photo, kali nak kpop sikit. Gambar yang dipilih ialah snsd, kenal tak SNSD/ Girl Gineration?. Specialnya kali ni cik miela letak tarikh lahir pari-pari SNSD ni. Jom kita layan SNSD.

Taeyeon- 9 March 1989

Jessica - 18 April 1989

Sunny- 15 May 1989

Tiffany- 1 August 1989

Hyoyeon- 22 September 1989

Yuri- 5 December 1989

Sooyoung- 30 May 1990

Yoona- 10 February 1990

Seohyun- 28 June 1991

Thursday, January 12, 2012

Kenapa CM Blue??

Waaa kenapa nama blog The CM Blue Blog?. Ada mengenakah dengan CN Blue(artis korea) ke?. Haha The CM Blue blogs bukan nama blog nie, tapi nama samaran je. Nama blog nit tentulah Blog Cik Miela. Mesti pelikkan kenapa di beri nama The CM Blue blogs. Kisahnya bermula apabila dengar lagu CN Blue tu, tetiba ada idea pulak nak letak nama tu, tapi ubah kepada The CM Blue blogs. Sebab apa?, sebab blog tahun 2012 Cik Miela kaler biru kan? so ada bunyi biru la sikit. And CM tu agak-agak maksudnya apa?cuba teka. Jangan ingat CM tu pembaris 10cm pulak, tapi CM tu bermaksud Cik Miela. So maka terhasil la nama The CM Blue blogs. Saja leatak nama nie, sebab nak tarik orang jenguk blog nie, sebab nama iras-iras CN Blue,hihi. Tapi nama sebenar blog nie tetap takkan ubah,insyallah. So apakata kita layan gambar CN blue nie..






Saturday, October 01, 2011

Angry bird oh angry bird

Alahai dah lama tak update blog, Cik Miela pun tak tahu nak update apa sebab tak de story yang best nak cerita kat korang. Tapi sekarang baru ada. Cik Miela nak story mory kat korang pasal angry bird. Sekarang nie ramai budak-budak tergilakan angry bird bukan angry bird tergilakan budak-budak,haha. Banyak barang angry bird dijual. Paling berlambak kat pasar malam,kahkahkah. Ok apakata kita tengok apa lagi barang angry bird yang ada kat pasaran. Untuk pengetahuan korang nie gambar semua dari pak cik goggle yer.

wow pendrive


handphone pun ada

Yang mana satu nak pilih nie?yang pasti bukan kaler hijau yer

Baju ni kat pasar malam pun ada,hihi


Beg of course la ada

Last, yang nie tak teringin ke nak beli?

Saturday, August 06, 2011

Koleksi kad bulan ramadhan


Sempena bulan ramadhna ni Cik Miela nak share kad-kad sempena bulan ramdhan nie. Ni sumua cik miela cari kad goggle tau. Kalau nak ambil, ambilah khas untuk follower Cik Miela...











Saturday, May 14, 2011

Gambar:cute cat


Lama betul cik mila tak update ruangan photo..Kali cik mila letak cute cat..haha, harap korang enjoy yer...



Teringat kat awek la tu


terkezut....


Wow, friend dlm fesbuk aku dah 1K



Candle light dinner gitu



Nah nie penyepak untuk kau!!



zzzzzz.....


Akhirnya, siap jugak umah aku nieh


Senyum.....




Jap g nak nak pi office...


Ingat justin bieber je ke boleh buat gaya
macam nie.Aku pun boleh la..



Saturday, February 26, 2011

Gambar salena gomez





Ahaa, lama betul cik mila tak update blog..hehe..kali cik mila nak letak gmbar salena gomez..salu letak gambar kartun je kan...ini antara 10 gmabar salena yg comel2..enjoy.........





































Saturday, January 15, 2011

Detective conan photo

AHaa kali nie cik mila nak letak gambar detective conan….sebabnya maybe ramai minat kartu nie…..