Saturday, October 01, 2011

Angry bird oh angry bird

Alahai dah lama tak update blog, Cik Miela pun tak tahu nak update apa sebab tak de story yang best nak cerita kat korang. Tapi sekarang baru ada. Cik Miela nak story mory kat korang pasal angry bird. Sekarang nie ramai budak-budak tergilakan angry bird bukan angry bird tergilakan budak-budak,haha. Banyak barang angry bird dijual. Paling berlambak kat pasar malam,kahkahkah. Ok apakata kita tengok apa lagi barang angry bird yang ada kat pasaran. Untuk pengetahuan korang nie gambar semua dari pak cik goggle yer.

wow pendrive


handphone pun ada

Yang mana satu nak pilih nie?yang pasti bukan kaler hijau yer

Baju ni kat pasar malam pun ada,hihi


Beg of course la ada

Last, yang nie tak teringin ke nak beli?

No comments:

Post a Comment