Sunday, January 30, 2011

Contest Header paling comel


Ahaa, kali nie cik mila nak try contest nie,, kot menang ka,,x mnang pun xpe..dan temanya colourful..tanpa buang masa ini lah syarat2 nye....

1. Mesti follow blog Auni and Ila .
2. Mesti ade blog , tak de pegi SIGN UP .
3. Buat satu entri pasal kontes ni yang bertajuk " Contest Header Paling Comel " dan sertakan header anda yang comel lote tu .
4. Dah tulis entri tu, hantar link entri anda melalui comment .*Jangan lupa tulis nama dan URL blog ya*
5. Peserta adalah terhad , hanya 50 orang boleh JOIN .
6. Letak banner kontes ni di entri dan sidebar .
7. Header mestilah bertema, tema dia hanya purple,pink,blue,green and colourful ONLY .
8. Kalau orang yang join bawah 10 orang , maka kontes ini serta mertanya dibatalkan .
9. Tag hanya 3 orang bloggers SAHAJA .

yang di tag

No comments:

Post a Comment