Saturday, January 29, 2011

Thanks a LOT



Thanks a lot
Hari nie walaupun pun penat jadi sukarelawan pbsm kat sekolah tadi , cik mila begitu seronok sekali..ohh, nak tau macam mane cik mila jalankan tugas, fuhh tadi ramai juga pengsan, kejang kaki bahkan ada yg sampai bawa ke klinik…..ok, kita terus tajuk hari ini,, why the title post today is thanks a lot?…sebabnya ada orang buat entri pasal cik mila…tetapi bloggernya orang Indonesia…sungguh cik mila tidak begitu menyangka sekali..so, bagi saya tak semuanya orang Indonesia jahat macam kat berita, walaupun macam berita kurang enak di dengar..kalau kita buat baik kat orang, tentu orang itu buat baik pada kita juga…macam mana cik mila boleh kenal dengan blogger Indonesia itu,,jap nak bagtau nama dia dulu ialah zenita ahmad..dia terjumpa blog cik mila, kemudian dia add friend cik mila kat fecebook..so dari situ dia tanya gimana nak blog yang bagus, jadi saya membantu dia buat blog..sebenarnya pengalaman cik mila tentang blog bukanya banyak sangat, rasanya ada blog lagi lawa n best….yang tak disangkanya, dia buat blog tentang saya, woo, thanks a lot…walaupun kadang2 cik mila nie engak gerti bahasa Indonesia, tapi boleh la jugak sebab banyak tonton sinetron Indonesia kat Malaysia, bolehlah komunikasi dengan zenita itu…ok, la cukup kot entri kali nie, bye


p/s :gmbar kat ats sekali tu ter upload besar ek..hehe

No comments:

Post a Comment