Wednesday, February 02, 2011

Laptop akan dirampas??




Jangan terkejut pulak yer, ini tak de mengena dengan korang tapi cik mila sendiri ada kena mengena..Sedih betul cik mila mendengarnya…kalau tanpa laptop macam mana nak update blog….ini disebabkan oleh my younger brother nak bawa laptop ke asrama coz pihak sekolah mereka bernarkan bawa laptop...apabila adik cik mila baru balik dari asrama, dia bagitau tentanf hal itu…cik mila macam nak nangis je, tapi azam baru, tak nak nangis2 dah…kalau xde laptop leh buka fb pakai handset je, blog tak boleh buka….cik mila harap adik cik mila tue tak harap2 buang niatnya jauh2 je nak bawa..harap2 sangat…hmmmmmm…..

No comments:

Post a Comment