Tuesday, April 12, 2011

contest gambar saya cantik




Huhu kali nie cik mila nak try join contest n
ie, bubnya contest nie lain daripada yang lain..Cotenst nie di anjurkan oleh http://akusyafrina.blogspot.com..Nak tahu syaratnya, ni la syaratnya:

  1. Peserta kene JOINT BLOG akusyafrina
  2. Pilih SATU SAHAJA gambar yang ada gambar korang ONLY... Tak nak ada gambar orang lain ok.
  3. Buat 1 ENTRY SIMPLE BERTAJUK "Contest Gambar Saya Cantik" dan LINK BACK ke contest ni..
  4. Pastikan korang letak gambar SEBELUM dan SELEPAS di edit.. Tak kisah nak edit macam mana pun.. Ikut yang korang rasa cantik.
  5. Letak gambar banner di atas DALAM ENTRY yang korang buat tadi dan DEKAT SIDEBAR blog korang. Jangan lupe LINK BACK semula :)
  6. Tag 5 ORANG untuk joint contest ni.. Pastu jangan lupe bagitau diorang, diorang dah kene TAG :)
  7. Lepas dah siap semua, tinggalkan link post korang kat dalam Mister Linky kat atas.. :)
  8. Lepas dah siap semua, tinggalkan link post korang kat ruang komen di bawah :) - update 16/3/2011
Contest ini akan tamat pada 1 Mei 2011




ok, dah tahu syaratnya, nak join klik sini..so nak join contest nie m
esti ada gambar kan,ni la gambarnye.......

Sebelum


Selepas

HuhU nak tag sape ek, nak tag sume follower la(sory nak cepat,nanti update lain)


1 comment: