Monday, April 25, 2011

Nak ramai follower

Tak tahu lar nak update ape http://www.emocutez.com..hehe, cik mila luahkan perasaan kat sini yer..Sebenarnya cik mila nak ramai sangat followerhttp://www.emocutez.com macam korang, lebih kurang 8 bulan blogging nie, tapi tak ramai sangat. Mungkin dulu-dulu cik mila jarang blogging. Apa-apa pun cik mila rasa gembira http://www.emocutez.com makin hari makin ramai yang follow blog nie walaupun jumlahnye agak sedikit. Sekarang nie dah 83 follower. Maknanya lagi 17 follower http://www.emocutez.com cukup seratus, gembiranya rasa..hakhakhak. Apa-apa pun barang siapa followe ke 100, pasti dapat award punya. Tapi kena lah tinggalkan link tau!!. Lau tak camana la cik mila nak promo blog korang oii http://www.emocutez.com....

No comments:

Post a Comment