Wednesday, October 05, 2011

Semak keputusan peperiksaan anda melalui online

Halo halo. Erm, lebih kurang tiga minggu cik miela dah lepas exam trial. So far ok la, kalau nak kata subjek paling trouble sekali sudah tentu add math and chemistry. Dapat cukup-cukup makan je tak dapat kredit pun. Hmm, tak pe boleh usaha lagi kan?. Tapi oklah dapat enam kredit ke atas dan dapat no 30 dalam rank tingkatan 5. Cik Miela teruja nak bagitau nie(wah exiceted ke?) yang korang sebenarnya boleh check result exam melalui online. Lepas nie boleh la suruh mak bapak korang check result korang melalui online pastu kalau result korang teruk pandai-pandai la korang tanggung sendiri. Tak kira sekolah menengah ke sekolah rendah boleh check melalui online dengan memasukkan no ic atau no surat beranak untuk mengetahui keputusan peperiksaan. Hanya klik semakan ibu bapa.


No comments:

Post a Comment