Thursday, November 22, 2012

Catch Me If You Wanna


Amboi blog orang tu dah aktif berblogging balik. Ini tak boleh jadi, saya nak update blog juga :D. Cuti yang tinggal 2 3 hari patut digunakan mengupdate blog biru ni. Alamak cuti nak habis, Oh My!!. Sedih cuti 2 minggu tak cukup. Wahai matrik ku sayang bolehkah tambah cuti untuk seminggu lagi?. Jawapan: Tak boleh!!. Redha jelah :(.

Kenal tak ayat " Catch Me If You Wanna"?. Kalau  tak minat korea, tak tahu la kan. Ini adalah baris lirik lagu TVXQ baru Catch Me. *mood korea. Dah lama blog biru ni tak dihiasi entri korea, so apa salahnya nak berkorea jap, hehe.

TVXQ

Actually Miela mula-mula tak kenal sangat TVXQ ni. Langsung tak minat, lainlah group lelaki korea macam CN Blue ke, SUJU ke Miela minatlah. TVXQ dua orang je pun, macam tak best jer. Tapi sejak tonton running man episode ke berapa tah yang baru-baru ni tetiba minat lagu dorang. Sekali dengar, wow macam best. Tarian lagu catch me memang gempak la. Dalam Running Man dorang menari atas rumput tau semata-mata nak bangunkan running man daripada tidur. Ala macam morning call IU pernah buat tu.

Catch Me

Suka tarian dorang ni. Tarian dorang nie di panggil tarian Hulk. Kalau tonton Music Bank, bertenaga sungguh TVXQ menari kat stage secara live pulak tu. Ditanya apa secret dorang sentiasa bertenaga kat stage, yelah tarian macam ni perlukan tenaga yang banyak. Jawapanya minum giseng merah?, -,-' apa tuh. Whatever lah, haha. 

Hulk dance



Tak payah cerita lebih lagi, apa kata layan video TVXQ yang baru nie. Enjoy!.


No comments:

Post a Comment