Thursday, November 15, 2012

Happy Birthday to me


Salam maal hijrah semua. Entri ni macam angkat bakul sendiri, haha. Sebenarnya semalam birthday Miela. Dan semalam juga ulang tahun buat kali pertama ambil SPM. Tahu lepas kan Birthday Miela jatuh pada hari first ambil SPM. Sampai bila-bila pun Cik Miela akan ingat hari bila Miela ambil SPM. Rasa baru
je lagi ambil paper BM, sekarang semua dah haluan masing-masing. Tahun ni Miela sambut bithday sebagai pelajar matrik pula,hehe.

Namun orang yang melahirkan Miela, juga tak lupa iaitu Mak miela sendiri. I love you mum. Kan??. Kau jangan ingat bila birthday kau, ingat diri kau je?. Mak kau kena ingat juga. So semalam adalah ulang tahun ke - 18. Takkan 17 lagi kot, hehe. Semalam hangout dengan kawan-kawan alang-alang dah lama tak jumpa kawan-kawan sejak dok kat matrik nie. Thanks yaw kawan, meraikan birthday girl ni kan.


Alolo mereka nie.


Hei ecah kau tengah berceloteh apa tu


Sekadar Hiasan, hakhak


Birthday Girl

Tu je gambar yang dipaparkan. Malas nak tunjuk gambar lain, biarlah rahsia bak kata Dato' Siti. Hehe. Kalau korang perasan memang tak da kek, sambut birthday dengan ayam Kentucy jer. Kek-kek ni tak perlu kan?. Yang penting memang Miela enjoy cuti ni. Penuh bermakna.

No comments:

Post a Comment