Thursday, January 17, 2013

Semakin sibuk


Salam readership. Ni first entri untuk 2013. Haha nampak tak permainannya?. Baru 17 haribulan berbuah satu entri pertama untuk tahun baru ni. Nak buat macam mana, hidup kat matrik padat sikit. Sometimes curi masa sikit untuk update blog ni. Kesian blog, dah berhabuk.Kesiann....

Bila ada entri nak taip, mestilah ada story nak cerita. Hmm, ok Miela sekarang menghitung hari je nak UPS 2. Sekejap dah nak masuk pertengahan semester. Exam UPS 2 pada 28.1.2013. Preparation? still 15%, haha. Apa ni? seminggu lagi kot. Ok 0k ok nanti Miela study eh.

Bila nak dekat exam, mesti macam-macam program matrik buat. Antara aktiviti dibuat untuk persediaan UPS seperti Body Support System, bengkel kecemerlangan, projek Galus dll. Ia amat memenatkan, dengan jadual yang pack. Selalu habis kelas 5 petang tau, huhu penat kot kelas dari pukul 8 pagi sampai 5 petang.

Kuliah kuliah kuliah

Lepas tu dengan projek dinamika lagi. Maklumlah jadi SU, kena buat proposal. 2 3 kali jugaklah kena reject, akhirnya terima jugak. Projek apa?, nanti Miela bagi tahu.Then, satu projek lagi i-Dica. Persembahan multimedia apa tah (nampak sangat tak ambil tahu :P). Mula-mula i-Dica buat dalam peringkat dalam, kemudian siapa yang menang, akan dibawa ke Port Dickson untuk pertandingan di antara kolej-kolej matrikulasi lain.  Best kan? tapi memenatkan sebab kena siapkan multimedia tu sebelum UPS dan baru buat pemilihan untuk ke peringkat seterusnya. Menang atau tak, Miela tak kisah yang penting semangat kerjasama ;D.

Sekian sahaja story untuk hari ini

No comments:

Post a Comment