Friday, March 01, 2013

Entri Bergambar: Malam Glamour and Glitter



Kesilauan berlaku *eh minggu lepas baru nak update*, Miela telah menghadiri satu majlis dinner ala-ala prom nite gitu. Sebenarnya majlis ni untuk dinamika. Majlis ni sebagai praktis cara-cara makan di majlis rasmi. Padahal pernah pergi majlis di hotel sebelum ni, takpelah boleh tambah pegalaman lagi ^^V. Tak lupa juga etika berpakaian di majlis rasmi. Tak boleh pakai t-shirt je pergi majlis sebgitu, majlis rasmi pun ada pakaian tertentu, kan?.

Bertemakan Glamour & Gliiter Night, pakaian of course kena ikut tema. Glamour ke?. Tapi Miela takdelah glamour mana pun *ayat rendah diri*. Pakai baju raya tahun lepas je, hakhak. Oh hampir terlupa pula, tempat dinner tu di Hotel Tower Rengecy. First time pegi hotel kat Ipoh hoo. Miela dan classmate tercinta bertolak dalam pukul 5 petang lebih gitu. Sebenarnya patut bertolak pukul 3.45, tapi ada masalah sikit bertolak lambat sikit lah. Eh lambat ke?, kalau boleh nak pegi pukul 8 malam jer.

Dipendekkan cerita, majlis tu pun start la. Ada persembahan, makan-makan macam biasalah. Cabutan bertuah pun ada, tapi saya tak bertuah pun. Mungkin tuah hanya sekali kot? :/.  Menunya, ermmm jap eh fikir....... Err tak ingatlah, yang penting sedap, hehe. Persembahan budak kelas lain yang buat, kalau Mielalah buat persembahan mungkin ribut taufan datang. Maklumlah suara tak berapa nak sedap. Masam rasanya :P. Then, biarlah gambar dibawah berbicara.

Like a family

Get ready for dinner

9 orang. Ala-ala Girl Generation itu.

Yang baju kuning, tu Yonna yer.  *perasan jap

selesai makan. erkkkk

when the handsome boy at the middle. auw auw

Artis wanita korea di tengah-tengah . Hehe sebenarnya dia classmate saya, namanya Pei San.

dan lagi dari A3T12b

Dah nak balik,. Peace yawww


Sekian sahaja story untuk hari ini

No comments:

Post a Comment