Thursday, July 04, 2013

Dapat tawaran study ke Unikl

Salam readership. Tadi baru check application status dekat sini untuk unikl. Selalu Miela mohon swasta pejam mata mudah je Miela dapat, hahaha.

Still thinking about it

Dengaq citalah kan UniKL ni antara universiti swasta terbaik di Malaysia. Lagipun bawah mara automatik dapat pinjaman mara. Ramai orang cakap pinjaman mara ni lebih baik dari ptptn. Ok ini kata pemanis, mesti orang akan cakap baik-baik sahaja. Cuba cakap kebaikan ptptn, mesti cakap ptpn boleh convert ke biasiswa if dapat pointer 3.5 something. Kesimpulanya kena berlajaq bersungguh-sungguh kalau nak dapat belajaq free -_-. Jangan jadi pemalas pergi perhimpunan tah pape minta free education.

Yang bestnya dapat tawaran course yang Miela inginkan. Tapi biarlah Miela peram benda ni kan. Tunggu lagi tawaran UPU dan USM. Miela masih risau dengan UPU, takut-takut dapat UNIMAS. Uwaaa Miela tak sedia nak study jauh-jauh lagi *anak mak. Sudah dua kali mimpi pasal ni UNIMAS, adakah ini petanda?. USM pulak harapan macam tergelam timbul pula, dahlah temuduga tak dapat. Ramai sangat 4flat kot?. Manalah dan dibandingkan dengan pointer 3.7++ ni.

Senang cite tunggu tawaran dulu, baru pilih. Haha


4 comments:

  1. tahniah..rezeki tu.. ^^ pointer pun bagus..3.7 tu..! tunggu dlu upu..result keluar 11/7 kan? huhu..

    ReplyDelete
  2. hihi...belajar kat unimas pon ok juga..hihi....kat sarawak lah jawabnya kan...nanti boleh jengok cik akak sekali..hihi

    ReplyDelete
  3. Hihi. Takpe la. Belajar jauh2, luas pengalaman. Kat unimas memang banyak sangat orang semenanjung. Hihihi..

    ReplyDelete