Thursday, July 18, 2013

Menang top up lagi

Salam Ramadhan. Rezaki bulan ramadhan, alhamdulilah menang toup lagi,kuikui. Sebelum ni Miela tak pernah update menang ape-ape. Ok sebenarnya saya segan, saya menang top up jeer malas nak kepoh. Tapi hari ini tetiba kepoh sekejap. Kali ni miela menang toup ke ke-4 or ke-5 sejak habis matrik, haha tak ingat sangat yang pasti secara berturut-turut.

 ini tipu sahaja. Ini toup jenis lama, saiz macam kad kredit 

Latest Miela ingat menang toup dalam sengmen bloglist by cik akak dengan giveaway by Ain Mfna. Dan terbaru dari giveaway toup dari fyna pelangi . Yang  lain Miela tak ingat pula, hehe. Sepanjang Miela join giveaway or segmen hadiah paling besar lah, toup je kot. Tak pernah lagi menang hadiah berbentuk material, mungkin belum rezeki lagi. Never mind, yang penting Miela enjoy join segmen dorang :).

Mungkin jugak Miela ditakdirkan lucky toup, waaa gitu *tak baik percaya :P. Main-main jelah. Bukan lucky, tapi murah rezeki namanya.  Sebenarnya baki top up yang sedia ada pun tak habis guna. Tak caya, tengok gambar di bawah. Kawan-kawan I jelous betul dengan baki top up ni, banyak buat dorang suka bermessage-message ni.

Ini bukan tipu. Chincha betul



Toup pun touplah, boleh guna bila masuk U nanti. Sekarang ni Miela jarang guna kredit, maklumlah wifi ada guna kakoo talk lah. Zaman dah maju, sms tak pakai kredit. Asal ada internet, taip message sampai lembab ibu jari pun tak takpe, free yoo.

1 comment:

  1. Tahniah Miela! :) Baguslah kalau selalu menang topup, jimat sikit duit. Boleh save budget kat U nanti. :D

    ReplyDelete