Monday, July 15, 2013

Review blog awesome part 2

Salam Ramadhan. Alhamdulilah hari ini sudah masuk 6 Ramadhan 1434 hijrah kita berpuasa. Sorry kepada 3 orang pemenang Segmen Menjelang Ramadhan yang blognya belum lagi direview. Sorry lambat sikit review blog korang, tapi sekarang Miela nak settlekan blog-blog yang nak direview ni.

Ada 3 lagi blog awesome perlu korang blogwalking dan follow. Jeng jeng


Berat Blog: 182.36 KB
Opps, berat blog dah terlebih ni, better Izzah kurangkan sedkit widget-widget yang tak berapa penting untuk menaik taraf blog ni. Never mind sebab isi blog lagi penting dari berat, bila masuk blog ni ada terdengar satu lagu Miela suka, lagu Butterfly by Melly Goeslow, huhu mendayu-dayu mendengarnya. Izzah Hashim ni student Kolej Universiti Insaniah. Quotes blog ni " I write what I like"

Berat blog:  312.45 KB
Blog Yumiada antara blog site yang selalu Miela singgah. Yang menariknya kat header tu, sesuai dengan bulan yang penuh berkat ni. Cantik dan comel doodle header tu, grrrrrr geramnya doodles tu comel sangat :P.  Blog Yumiada ni femes jugak dah ada 2k lebih follower, kalau sesiapa belum lagi singgah blog ni baik cepat-cepat singgah blog ni tau

Berat Blog : 155.63 KB
Si blogger ni sama umur dengan Miela tau, 19 tahun. Anyway Miela nak ucapkan congraz buat hana coz dapat tawaran Ijazah Sarjana Muda Farmasi di Uitm Shah Alam :). Hana ni kerap juga join contest-contest ada di laman blog lain and selalu bertuah dapat hadiah. Kalau suka join contest-contest followlah blog ni, boleh tahu perkembangan terkini contest yang sedang dijalankan


Menarik lagi :

4 comments:

  1. thanks for the review...bolehlah akak jalan2 tengok situ pulak...

    ReplyDelete
  2. hihihi..tahniah kepada yang direview..hihi

    ReplyDelete
  3. thanks review blog yumida
    fuh..agak berat blog tu...x tahu nak kurangkan mana 1..dah sedaya upaya cuba ringankan

    ReplyDelete