Thursday, October 27, 2016

Beli buku di BookCafe

Salam Readership. Hari ni nak cerita pengalaman beli buku online dekat BookCafe. Kali ni sudah termasuk kali ketiga beli buku di BookCafe. BookCafe banyak jual buku-buku pelbagai tajuk dalam Bahasa Melayu. Selalu kalau nak buat assignment minor pengajian Islam kekadang cari buku kat library salu takde. Jadi Miela prefer beli buku kat BookCafe sebab murah senang nak cari. Contoh nak cari buku pasal munakahat, tekan search dah jumpa macam-macam tajuk.


Macam last order dengan BookCafe minggu lepas, Miela beli 3 buku dengan harga diskaun yang sangat berpatutan. Bayangkan harga asal buku tu RM45 tapi boleh dapat dalam RM22.50. Paling murah buku mila beli RM2.40. Murah kan??

Barang dah sampai

Tiga buku yang dah sampai

Delivery memang cepat. Order hari Jumaat sampai buku hari Isnin. Jadi tak perlu tunggu lama sebab buku readystock. Macam tak percaya tiga buku ni dapat harga bawah RM50. So sesiapa nak beli buku-buku bahasa Melayu especially buku keagamaan BookCafe tempatnya dengan diskaun sangat berpatutan. 
BookCafe
Facebook : Bookafe.com.my
Twitter: @kedaibookcafe

2 comments:

  1. wah thank you kenalkan pasal book cafe ni, nnt boleh usha buku kat sana.

    ReplyDelete
  2. Thanks, Meila for sharing this. Love your writing.

    From:

    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com


    ReplyDelete