Showing posts with label review. Show all posts
Showing posts with label review. Show all posts

Sunday, December 02, 2018

Honest Review Facial Cleanser Tea Tree Oil Cosmoderm

Salam Readership. Hari ni Miela nak bagi honest review tentang satu produk Cosmoderm. Serius ini bukan review berbayar. Tapi kalau berbayar pun memang bagi honest review juga hehe. Tujuaannya Miela nak bagitau kat hampa, kalau tengah alami masalah jerawat tu better korang cuba pakai Facial Cleanser Tea Tree Oil dari Cosmoderm.

Kalau first time dengar brand Cosmoderm mesti ingat produk luar negara punya. Langsung takde ciri krim kilo ke apa. Tapi sebenarnya Cosmoderm produk keluaran tempatan Malaysia yang berkualiti okay. Produk ni senang je dapat di farmasi, Watson dan Guardian. 

Macam mana terdetik nak try?. Sebelum ni pernah dengar and baca dekat socmed pasal bagusnya produk Cosmoderm. Tapi tak rasa nak beli lagi, sebab pencuci muka dulu boleh pakai lagi haha. Tapi masa pergi Watson, ada offer dalam RM12++ jerrr, harga asal RM18++ tak silap. Murah kot, dengan function boleh redakan jerawat. Sebab sebelum ni pakai pencuci muka lain jerawat macam tu je tak berubah 😂


Dengan kawalan minyak


Apa yang best
- Ada vitamin E 200 I.U boleh kurangkan kawalan minyak, kotoran dan pori tersumbat
- Ada  minyak Tea Tree Oil yang terkenal dengan fungsi meredakan jerawat dan iritasi
- Bau wangi dan berbuih
- Harga berpatutan dengan pencuci muka 125ml

Selepas Miela gunakan pencuci muka Tea Tree Oil Cosmoderm, jerawat jadi akan cepat reda setiap kali jerawat baru timbul. Selalu kalau ada jerawat ni, mesti kena sapu ubat jerawat. Tapi bila pakai yang ini, ubat jerawat macam tak perlu kot. Sebab pencuci muka ni dah pandai redakan jerawat. So far pencuci muka yang ni dah ngam dengan kulit muka Miela. Jadi kalau korang nak dapatkan Facial Cleanser Tea Tree Oil Cosmoderm boleh dapatkan di farmasi, Watson atau guardian. Ataua boleh dapatkan di Shopee dan Lazada 😄

Sunday, November 25, 2018

Dapatkan kupon dan T-money percuma dari KTO (Korea Tourism Organization)


Salam Readership. Sebenarnya Miela merancang nak pergi korea dalam bulan februari tahun depan. Doakan tau semoga urusan di pergi Korea dipermudahkan, sesungguhnya travel ke korea merupakan impian dah lama dah idamkan. Hehe tak sabar nak jumpa oppa kat sana 😝

Sebagai persedian, jadi Miela banyak research tentang travel ke Korea sebelum nak pergi. Kebetulan juga baru tahu Korea Tourism Organization ada offer sesiapa jawab survey akan dapat booklet voucher dengan T-Money free. T-Money paling penting ibarat Touch n Go dekat Korea. Kalau beli nak dekat RM10 covert duit Malaysia. Why not grab benda yang freee je muahahahaha.

Boleh jawab survey di website KTO

Caranya korang perlu daftar ahli dan jawab survey di Discover Korea Your Way (DKYW) 2018 . Disebabkan Miela jauh dengan Korea Plaza, jadi Miela sent photocopy IC dan tiket flight by post je. Miela sent sampul post laju prepaid warna oren size S. Dalam sampul kena sediakan siap sampul prepaid untuk Korea Plaza post balik yer.


Dah sampai bookletnyaa. Dia satu booklet inform tentang tempat menarik di korea dan satu lagi peta di Korea


Peta ni penting, tambah peta subway ni. Kena study betul-betul sebelum pergi sana. Kalau sesat negara sendiri takpe, sesat di negara orang faham-faham jelah aigooo



T-money sangat berguna di Korea nanti. Tinggal reload je nanti kat sana. 



Kupon sehingga promo 40%, banyak tuuu


Website Korea Tourism Organization banyak info berguna untuk merancang nak pergi Korea. Kalau nak tau setiap tahun KTO offer voucher free tau. Kalau korang nak dapat info atau lagi banyak voucher boleh je terus ke Korea Plaza dengan bawal salinan IC/pasport dan tiket flight.

Korea Plaza
Ground Floor, 
Menara Hap Seng,
Jalan P Ramlee,
50250 Kuala Lumpur

Sunday, October 21, 2018

Review Fresh Milk Cream dari The Face Shop

Salam Readership. Miela memang gemarkan product moisturizer dari Korea sebab dia banyak guna natural ingredient dan bekasnya selalu besar. Sebelum ni Miela pernah pakai aloe vera punya, best cuma kali ni nak try hat baru yang milk punya.

Macam korang tahu The Face Shop antara brand product kecantikan yang femes jugak. So takde ragu-ragu nak beli product dia. Sebulan yang lepas Miela ada beli Fresh Milk Cream kat Aeon. Mula-mula asalnya nak aloevera, tap Fresh Milk Cream macam value of money juga sebab fungsi susu kita tau dia ada function mencerahkan kulit.


Packaging depan, diaa besar dalam size 10x10. Packaging dia comel warna putih hehe.


Packaging belakang


First impression Tekstur krim ni agak melekit sikit, pastu bila pakai tak rasa semoisturize aloevera tapi masih rasa lembab kat muka dia. Bau krim ni wangi sgt. Krim ni bukan je boleh sapu kat muka, satu badan pun boleh. Kiranya krim very good value for money sebab pakai krim boleh tahan berbulan-bulan and multifunction.

Selepas sebulan sebenarnya takde effect brightening sangat tapi rasa muka dah tak kusam macam dulu. Sebulan pakai masih banyak lagi dalam 80%, padahal sehari pakai dua kali jer. Tak macam krim lain beli harga sama sebulan dah habis 😂. So recommeded nak beli krim ada function pelembab dan pecerah yang boleh pakai berbulan-bulan

Saturday, September 22, 2018

Review: Photobook 11" x 8.5" Medium Landscape 40 pages


Salam Readership. Baru-baru ni Miela baru sahaja tempah untuk kali kedua diphotobook sebagai hadiah kahwin untuk kawan. Kali nie beli hat besaq sikit baru puas orang tengok. Sebelum Miela order photobook dekat Photobook Malaysia, Miela beli dulu voucher dekat Lazada. Sebab banyak-banyak voucher Photobook kat Lazada paling murah so far.


Cari je kat Lazada lepas tu checkout. Nanti dorang akan sent promo code dalam email and korang boleh guna bila dah lepas edit photobook. 

Lepas edit-edit semua dekat Photobook Malaysia , kena tambah RM10 untuk kos postage jadi total semuanya RM45 jer. Postage ambik masa tak seminggu dah sampai.


Tadaaa dah sampai


Untuk 40 pages boleh muat sampai 50++ gambar tau, printing memang cantik giler



Perbezaan Photobook 11x8.5 dengan photobook mini square 6x6


Alhamudilah photobook ni pun dah sampai kat kawan dan dia sangat puas hati dengan gift ni. Phootobook ni ibarat album modern yang lagi best kita boleh edit sendiri and letak perkataan yang kita suka. Plus kalau kena air pun gambar tak rosak. Lagi satu kalau photobook hilang, boleh print balik je cuma kena bayar hehe. Rasa nak repeat order lagi untuk photobook kenangan 2018. Trylah Photobook Malaysia, Miela jamin mesti korang puas hati dengan servies mereka.

Sunday, March 04, 2018

Review Buku 27 Hari Untuk Move On By Faiz Ibrahim

Salam Readership. Kali ni macam excited sikit nak review pasal bestnya buku 27 Hari Untuk Move On. Actually sebelum ni Miela pernah nampak buku nie beberapa kali kat bookstore. But I think "Hmm buku tu bukan untuk aku, sebab aku tak pernah bercinta pun hahahaa". Entahlah semalam tetiba rasa tergerak nak beli buku nie kat Popular. Maybe Miela rasa kadang-kadang rasa giveup dengan kehidupan dewasa. Mungkin aku perlu move on untuk next chapter of life.

Muka depan buku nie. Nampak macam buku untuk orang putus cinta haha

Muka belakang, percayalah buku nie mampu buat korang rasa lahir semula

Buku 27 Hari Untuk Move on bukan semata-mata untuk orang putus cinta je,  buku nie sesuai juga untuk korang nak move on daripada kawan-kawan yang tinggalkan kita from best friend to stranger ke ataupun korang rasa lonelynya jadi single sedangkan orang lain semua ada pasangan masing-masing, ehhhh. 

First mula-mula baca buku nie, rasa nak tahu macam mana penulis buku nak move on daripada putus cinta macam mana. Apa yang dia lakukan. Maklumlah tak pernah rasa bercinta, dan sebab itu takut bercinta sebab takut patah hati. Tapi buku ni versi lelaki move on. Ingatkan lelaki paling senang je nak move on, rupanya ambil masa jugah nohh. Paling kelakar penulis cuba busykan kehidupan dengan buat kerja-kerja rumah sampai terlebih rajin cuci baju mak dia sekali haha. At same time penulis ada letakkan kata-kata motivasi untuk kita lebih semangat untuk move on. 

The part of quote in this book I loved is " Jika rasa sendirian dan jatuh, berceritalah kepada Allah. Jangan ego dan malu untuk bercerita, kerna kau itu hamba dan setiap hamba itu pasti memerlukan Perciptanya". Jangan pula egokan dengan diri kita "Ala bila susah baru nak cari tuhan". Ish sebenarnya sebenarnya banyak quote yang best dalam buku nie, tapi takkan nak habaq semua. Nanti spoiler hehe.

Sesungguhnya Miela rasa menyesalnya beli buku Faiz Ibrahim satu jer. Sepatutnya beli buku  Rehabilitasi, Regraduasi, Reinkarnasi dan Ambivalen semalam. Tapi Insyallah ada rezeki beli buku Faiz Ibrahim lagi. Tak sangka dalam satu malam berjaya habiskan baca buku 27 Hari Untuk Move On setebal 176 muka surat. Kalau berjaya baca buku dalam masa yang singkat, memang tandanya buku tu betul-betul berjaya menarik minat Miela.

Kalau nak dapatkan 27 Hari Untuk Move On By Faiz Ibrahim boleh pergi mana-mana bookstore seperti Popular atau MPH. If kalau pergi sana buku tu takdak, jangan sedih. Boleh beli online http://www.thefaizibrahim.com.my/ .  Selamat Lahir Semula!!!

Saturday, January 13, 2018

Beli buku english dengan harga less 70-80%

Salam Readership. Selamat tahun baru, walaupun hari ke 13 baru nak update blog yea, hihi. Miela nak share something kat korang ada lubuk emas bagi pencinta buku. Wooww menarik kan?.


Pernah dengar tentang BookXcess?. Actually Miela baru dengar dalam minggu ni, dan bila tengok harga dia. Woww less sangat banyak. Bayangkan harga buku RM100 lebih tapi boleh dapat harga RM17.90 sahaja. Murah kan?. Tak perlu ambil masa yang lama, Miela terus decide nak beli 😂.


Okay ini websitenya, http://www.bookxcessonline.com. Confirm korang rambang mata buat pencinta buku english ni. Untuk promosi bulan januari ada Book Of The Month, I heart New York dengan harga RM9.90 sahaja. Harga asal RM35.90 tau.

Buku yang baru sampai pagi tadi

View dari side tepi pula

Hihi Mila grab 3 buku terus. First buku Selling Wirh Emotional Intellingence. Tak tengok habis buku ni, tapi sangat beguna untuk karier Miela sendiri dan bisnes. Second book pula After You. Pernah tengok  movie Me Before You?? filem romantik yang femes masa 2016. Tapi sebelum ni pernah baca novel ni sikit kat online, yang novel ni memamg sedih lah cerita dia sebab cerita tentang keperitan Louisa nak move on selepas kematian Will. Dan buku ketiga pula This Book Loves You ditulis sendiri oleh Youtuber yang terkenal Pewdiepie. Buku ni best boleh diubat untuk hilang stress.



Korang nampak ada tanda garisan merah pada buku. Actually buku bukan buku second hand tau. Sebenarnya buku ini buku baru. Selalunya pembekal buku apabila buku lama tak terjual mereka letak tanda ni sebagai buku yang tak terjual dan jual pada harga lebih murah tapi buku masih elok lagi. But I still love it dengan bau buku dia tu. So memang tak menyesal beli. Jadi kalau nak beli english harga murah boleh ke BookXcess tau.

Website: 
https://www.bookxcessonline.com

Facebook:

Friday, January 27, 2017

Shopping di website Guardian



Salam Readership. Hari ni nak review pengalaman shopping guardian tapi beli dalam online. Dan-dan nak review barang baru sampai 😂. Selalu beli kat store dia je. Tapi dengan musim sekarang asyik hujan je sampai malas nak keluar 😴. Bestnya beli kat online ni kita nak barang tu, dia akan tunjuk ada ke tak. Kalau beli kat store kadang-kadang barang kita nak takde, so macam sia-sia juga pergi kalau barang takda 😪. Cumanya beli online ni macam biasa ada charge postage. 

Kisah kenapa tetiba nak beli online walaupun duit sekarang tak berapa nak ada 😅. Sebab utamanya SALE!!. Miela ternampak iklan Guardian buat sale 30% kat Facebook, apa lagi usha nak tengok. Kebetulan tengah nak cari cushion sebab dah habis. Akhirnya jumpa la cushion yang sesuai, harga pun memang murah sangat. Kemudian tambah lagi item bath scrub alang-alang dah shopping

Harga murah sangat siap dapat free item lagi

Delivery pula patut barang dah sampai semalam sebab dah 3 hari dah, siap abam gdex call beria-ria nak bagi barang semalam, tapi tak sampai pun 😓. Maybe sebab hujan lebat sangat semalam. Tapi apa-apa pun barang dah sampai hari ni 😄. Bukak je puas hati, dapat extra barang pulak. Packing kotak product dia comel-comel je 😍. 


Barang pun dah sampai

Ingatkan free gift dapat satu barang je, tetiba dapat pencuci muka free fair & lovely

Review secara kasar untuk cushion AA Catty Doll ni, puas hati beb sebab dapat harga diskaun 30%. Selalu tengok kat online harga RM50 macam tu kot, tapi bila tengok harga asal RM29. Tapi beli harga diskaun kat guardian hanya RM20.83 😱!!. Ingat senang ke cari cushion yang murah tapi berkualti. Kalau tak percaya boleh tengok review kat Youtube pasal cushion AA Catty Doll ni, ramai beauty vlogger pakai.

Comel gila cushion powder dia 😍

Yang bath scrub pula belum try lagi pun, baru beli kan tak sempat guna. Tapi bukak botol dia bau dia wangi sangat. Untuk next if Guardian ada sale gila-gila of course I beli lagi kat online. Guardian dekat sini pun tak banyak and jauh. Kalau korang nak beli barang guardian secara online boleh ke online.guardian.com.my .


Wednesday, January 11, 2017

Beli LivingCabinet 12 Cubes Dark Veins DIY Cabinet Wardrobe dari Lazada



Salam Readership. Alkisahnya bila dah habis study maka bila nak bawak balik barang-barang dari U ke rumah, memang banyak giler barang dah beranak pinak oii. 4 tahun dok peram simpan barang kat U. Barang terlalu overload nak letak mana sampai terpaksa beli wardrobe baru ni haha. So nak save budget sikit beli wardrobe ni beli kat Lazada je.



Harga kat pasaran RM500 tapi kat Lazada boleh dapat harga RM129. Campur postage baru RM145.50. Harga memang berbaloi. Kalau siapa nak save budget beli wardrobe boleh beli DIY Cabinet Wardrobe ni. Tapi tak bestnya sebab tak banyak kaler pilihan dengan harga RM129. Kalau corak-corak cantik sikit, gambar kartun ke dia mahal sikit la.



Delivery dalam masa 3 hari barang dah sampai. Bila barang dah sampai, dia bagi kotak sederhana besar macam ni. Tak berat sangat pun.


Dalam isi kotak dia macam nilah rupanya. Yang tak bestnya korang kena pasang sendiri. Sesuai dengan harga dia. Miela pasang benda ni pun ambil masa 2 jam haha. Nak pasang senang je, ada guide diberi.


Siap dah pasang. Tapi nampak senget jugak. Nama pun pasang sendiri. Rasanya kalau pasang ketat sikit kat penyambung takde nampak senget kot. Well biasalah kalau beli online kadang-kadang tak sama dengan expectation haha. Dalam gambar elok je wardrobe susun tak senget. By the way, benda very value for money. Kalau tak mampu beli wardrobe mahal beli hat ni nak simpan barang ke baju ke. Benda ni diperbuat daripada plastik high quality dan penyambung dia daripada besi. Wardrobe ni memang kukuh la. Kalau berminat nak boleh ke link ini. 6/10 untuk LivingCabinet 12 Cubes Dark Veins DIY Cabinet Wardrobe .


Saturday, November 12, 2016

Pengalaman mengunakan Uber

Salam Readership. Hari ni Miela nak kongsikan sedikit tentang pengalaman mengunakan uber untuk pertama kalinya. Kisahnya begini, actually masa nak pergi interview sepatutnya Miela pergi naik motor je sebab dekat and nak jimat duit. Tetapi disebabkan hujan terpaksa pergi naik student cab. Lepas habis interview rasa masa malas pakai student cab sebab ambik masa nak cari dalam group facebook. Pastu baru teringat ada install uber dalam phone. 

Sebelum ni pernah dengar daripada review orang lain yang pernah pakai uber ada yang cakap uber murah, cepat dan kalau nasib baik naik kereta yang selesa. So Miela try untuk pertama kalinya. Mula-mula kena set tempat pickup kat mana supaya dia senang cari kita, kemudian pilih destinasi kita nak ke mana. Macam Miela nak ke USM , pilih destinasi ke USM. Pastu nanti ada kereta akan sampai. Kita boleh tahu perjalanan kereta tu dengan tengok map di apps Uber. Tak sampai 5 minit kereta uber dah sampai. 

Dalam uber car

Kereta uber yang selesa
Naik uber car dapat naik kereta alza wei. 10 minit je penjalanan ke USM. So bila dah sampai destinasi bayaran ditentukan oleh apps uber sendiri. Total semua payment RM5.40 jer. Berbaloi sangat.

Charge uber untuk trip pertama

Teknologi zaman sekarang memang memudahkan kita. Tambah-tambah bila kita berada ditempat orang yang langsung tak tahu jalan ke mana, naik pengakutan awam tak tahu yang mana satu. Uber jalan penyelesaiannya. Jadi apps uber memang kalau boleh wajiblah ada kalau emergercy ke apa kan. Recommended to use uber service.

Bagi sesiapa nak dapat first ride free boleh cupon code SALMILANUE. 

Thursday, October 27, 2016

Beli buku di BookCafe

Salam Readership. Hari ni nak cerita pengalaman beli buku online dekat BookCafe. Kali ni sudah termasuk kali ketiga beli buku di BookCafe. BookCafe banyak jual buku-buku pelbagai tajuk dalam Bahasa Melayu. Selalu kalau nak buat assignment minor pengajian Islam kekadang cari buku kat library salu takde. Jadi Miela prefer beli buku kat BookCafe sebab murah senang nak cari. Contoh nak cari buku pasal munakahat, tekan search dah jumpa macam-macam tajuk.


Macam last order dengan BookCafe minggu lepas, Miela beli 3 buku dengan harga diskaun yang sangat berpatutan. Bayangkan harga asal buku tu RM45 tapi boleh dapat dalam RM22.50. Paling murah buku mila beli RM2.40. Murah kan??

Barang dah sampai

Tiga buku yang dah sampai

Delivery memang cepat. Order hari Jumaat sampai buku hari Isnin. Jadi tak perlu tunggu lama sebab buku readystock. Macam tak percaya tiga buku ni dapat harga bawah RM50. So sesiapa nak beli buku-buku bahasa Melayu especially buku keagamaan BookCafe tempatnya dengan diskaun sangat berpatutan. 
BookCafe
Facebook : Bookafe.com.my
Twitter: @kedaibookcafe

Thursday, June 30, 2016

Pengalaman shopping dengan Hermo sempena 612 Anniversary Sales



Salam Readership. Kali ni nak bercerita pengalaman shopping dengan Hermo pula. Sudah kali kedua shopping dengan hermo. Kali pertama shopping dengan Hermo sangatlah ok dan service memang terbaik but yang kali dua shopping sempena 612 anniversary ada "something" sikit. Apakah "something" itu?.. Tunggu......

Actually Miela suka shooping dekat Hermo ni sebab dia jual barang komestik dan kecantikan yang kebanyakan dari pelbagai negara Asia termasuklah korea. Tak ragu-ragu shopping dekat Hermo sebab 100% original. Of course kalau nak beli barang kecantikan better original kan, takut nanti ada side effect pulak kalau yang tiruan.

Song Hye Kyo duta produk Laneige

Sekarang ni femes barang kecantikan korea. Orang cakap kan barang kecantikan dari korea banyak organik dan less bahan chemical yang berbahaya. Selain itu sebab ramai terpengaruh dengan artist korea. Bila artis korea jadi ambassador terus rasa nak beli konon boleh cantik macam retis korea gitu.

Lagi satu yang bestnya Hermo ni selalu ada sale and free gift. Kebanyakan barang-barang yang ada hermo agak sangat berpatutan dan lebih rendah compare tempat lain. Contoh masa Miela first purchase beli gel Aloe Vera Natural Republic dengan harga RM15. Murah kan?. Tu tak termasuk free shipping Hermo offer. Itu kalau beli dua barang tertentu dapat free shipping.

Ok pengalaman second purchase sempena 612 Anniversary Sales. Pada mulanya rasa tak perlu beli barang lagi kat Hermo sebab masa tu baru je shooping kat Hermo dalam sebulan lebih. Tapi yang tak tahannya bila ada sale gila-gila secara BESAR-BESARAN, wuarghhh. Bila fikir dua kali nanti raya tahun ni boleh cantik sikit pakai produk dari Hermo, gituuuu.



Ni product Miela order sempena 612 Anniversary Sales. Banyak save kan?. RM50 lebih kot save. Tanpa ragu-ragu terus tekan button order and do the payment. Tapi yang tak best shopping kali ni delivery agak lambat. 

Bayangkan Miela order 17 hb, 27 haribulan baru sampai parcel. 10 hari jugak ambil masa untuk parcel tu sampai. Nasib baik parcel sampai sebelum raya. Tapi Miela tahu, bukan Miela seorang ada masalah parcel lambat sampai malah pelanggan lain pun ada masalah yang sama. Pihak Hermo sendiri pun dah jelaskan parcel lambat sampai disebabkan order dari customer sangat tinggi menyebabkan deliver the parcel tu lambat. Maybe Hermo tidak begitu ready nak laksanakan sale secara besar-besaran sampai productivity agak slow sikit.

Akhirnya parcel sampai ke tangan
Never mind, Miela tetap lagi setia dengan Hermo. Kat mana nak jumpa barang kecantikan original dan murah kalau bukan di Hermo. Rajin-rajin jenguk website Hermo untuk tengok sale terkini. Hermo sentiasa ada sale meletop uollz.

Hermo
Facebook : Hermo Malaysia
Instagram : @hermomy

Friday, August 21, 2015

Shopping tudung dengan Cloverush


Salam Readership. Selapas tunaikan cek Nuffnang, hehe Miela gunakan duit hasil berblogging dengan shopping di Cloverush. Cloverush ni jual bermacam-macam jenis tudung instant dan pastinya semuanya berkualiti dengan harga berpatutan. Jubah pun ada jual juga, but the main product is instant hijab.

Sekarang ni Miela tengok sekarang trend pakai tudung instant. Memang leceh dulu-dulu nak pakai tudung kena iron, tambah-tambah ada kain tudung jenih susah iron kena ambil masa lama sikit nak iron baru elok. Tu belum masuk bila pakai tudung, muncung tak jadilah. Tak cukup dengan tu, ada orang jenih lambat bersiap. Bila lambat bersiap mulalah kena bebel, padahal kita terambil masa nak betulkan tudung kan. Takpa sekarang dah banyak orang jual instant tudung ni. Bukan meggi je boleh instant, tudung pun boleh.


Di cloverush ada jual instant scarf. Senang je pakai, pakai sarung sahaja tak perlu nak pin kiri kanan. Boleh pilih nak yang ada corak atau warna plain. Yang bestnya lagi ada size tudung M dan L, boleh pilih ikut kesesuaian. Tapi yang M pun dah labuh still tutup dada. Corak instant scarf ni memang rare susah nak jumpa kat kedai tudung yang lain.


Instant shawl pula ada jual pelbagai jenis warna menarik dan material yang selesa. Ada material jenis spandex, chiffon crepe dan high quality chiffon. Yang suka bergaya lilit ni kan sesuai sebab shawl dari cloverush senang sangat nak pakai dan tak mudah berkedut. Sekali lilit dah siap gituu. Tambahan pula shawl ni memang tak melekap dahi, nanti pakai tak nampak muka bulat pipi pau tu huhu.


Hannah 22 - Salmon Pink 

Untuk first time, Miela beli koleksi dari Hannah shawl warna salmon pink. Sebenarnya dah dua bulan Miela aim nak beli instant shawl Cloverush ni, bila mai duit nuffnang apa lagi teruih pi beli. Alhamdulilah beli hari khamis, hari isnin dah sampai. Takda bad experience sepanjang shopping dengan Cloverush.


Miela pun dah selamat rasmikan Shawl Hannah 1.0. Memang selesa dan mudah dipakai. Nanti bukak sem baru, nak pergi kelas senanglah tak perlu ambil lama untuk gayakan. Tak payah nak iron teruk sangat, boleh jimat bil elektrik hostel haha. Yang belum pernah shopping dengan Cloverush jom shopping di:

Facebook : Cloverush
Instagram: Cloverush