Saturday, September 22, 2018

Review: Photobook 11" x 8.5" Medium Landscape 40 pages


Salam Readership. Baru-baru ni Miela baru sahaja tempah untuk kali kedua diphotobook sebagai hadiah kahwin untuk kawan. Kali nie beli hat besaq sikit baru puas orang tengok. Sebelum Miela order photobook dekat Photobook Malaysia, Miela beli dulu voucher dekat Lazada. Sebab banyak-banyak voucher Photobook kat Lazada paling murah so far.


Cari je kat Lazada lepas tu checkout. Nanti dorang akan sent promo code dalam email and korang boleh guna bila dah lepas edit photobook. 

Lepas edit-edit semua dekat Photobook Malaysia , kena tambah RM10 untuk kos postage jadi total semuanya RM45 jer. Postage ambik masa tak seminggu dah sampai.


Tadaaa dah sampai


Untuk 40 pages boleh muat sampai 50++ gambar tau, printing memang cantik giler



Perbezaan Photobook 11x8.5 dengan photobook mini square 6x6


Alhamudilah photobook ni pun dah sampai kat kawan dan dia sangat puas hati dengan gift ni. Phootobook ni ibarat album modern yang lagi best kita boleh edit sendiri and letak perkataan yang kita suka. Plus kalau kena air pun gambar tak rosak. Lagi satu kalau photobook hilang, boleh print balik je cuma kena bayar hehe. Rasa nak repeat order lagi untuk photobook kenangan 2018. Trylah Photobook Malaysia, Miela jamin mesti korang puas hati dengan servies mereka.

2 comments: