Wednesday, April 27, 2011

Lelaki dan kekacakan: 5 artis paling kacak di malaysia(part 1)

Selalunya orang mesti cakap wanita dan kecantikan, tapi entri cik mila ni LELAKI DAN KEKACAKAN. Uh kenapanyer?. Tapi post nie ada beberapa part, kalu nak sekali terus nanti korang penat menbacanya pastu tulis tutup blog nie. Seday cik mila tau..Kalau ada part2 nie, korang boleh la tengok blog cik mila nie selalu kan. Nie antara senarai 5 artis paling kacak di malaysia berdasar pandangan cik mila sendiri. Kalau tak puas hati ikut suka korang lar ek...



5. Zizan

Tiba-tiba pulak nama zizan nie muncul huhu. Tapi korang tentu setuju kalau cik mila katakan dia lar pelawak paling hesem huhu. Dengan hidungnya yang macung itu. Baru-baru nie dia dapat dapat anugerah artis komedi paling popular dan berjaya mengatasi Nabil .


4. Farid Kamil

Artis h nie yang popular dengan filem lagenda budak setan juga bagi cik mila hensem la . Filem Farid Kamil lakonkan memang best giler dan boleh korang buat korang nangis dalam Lagenda Budak Setan


3. Fahrin Ahmad

Sekerang nie muka dia selalu ada dalam drama2 kat Malaysia nie. Selain berlakon dia juga pernah menjadi pengacara di sebuah rancangan realiti iaitu sehati berdansa.


2 Ashraf Muslim

Ohoo, artis nie sebenarnya akan melangsungkan perkhawinan di mekah pada 1 syawal(tak silap cik mila la). Jadi kepada gadis di luar sana dah tak de peluang la kan. Drama yang dia lakonkan baru-baru nie ialah Ustaz Amirul tapi citenyer dah habis daa....




1 . Shahir Af8

Tadaa nie la artis malaysia paling kacak pada masa kini.Rupanya dah memang pun kacak, hatinya pun kacak juga. Dia nie artis yang terkenal dengan sifat sederhana menbuatkan makcik2 di luar sana sangat sukakkan artis nie. Dia juga hampir memenangi anugerah bintang popular tetapi shaheizy sam lebih menyelebahi undian.

p/s: Nie cuma pandangan cik mila lar. Kalau korang macam mana pulak??.Cite seterusnya bersambung di part 2 yer

2 comments:

  1. abis tu... aku ne no keberapa lak ek... hahaha

    ReplyDelete
  2. entahla..yg pasti 1 smpai 5 dah take place..haha

    ReplyDelete