Saturday, October 22, 2011

Edit pic lagi


Nie adalah pic terbaru yang cik miela edit,hehe. Walaupun beberapa hari nak SPM, still edit gambar. Takpe satu je kowt. Dalam gambar nie mengandungi 29 nama classmate Cik Miela. Nanti lepas exam, dah tak jumpa classmate macam selalu. Dah tak boleh, copy paste homwork, makan sa,ma-sama, gurau senda sama dan sedih pun sama-sama. Gambar nie boleh la buat kenangan, tapi masih banyak gambar lagi tak tangkap untuk dibuat kenangan mungkin time jamuan. Yang penting gambar kartun yang ada dalam pic atas tu, gambar kartun dream high ala drama korea yang baru dekat 8TV pukul 6.30 setiap sabtu. Best tau

dream high


No comments:

Post a Comment