Tuesday, March 20, 2012

Debaran menanti esok

Cik Miela jamin http://www.emocutez.com keputusan SPM yang akan diumumkan esok sudah menjadi hot topik dikalangan remaja yang berumur lapan belas tahun. Memang banyak status berkaitan result result result. Dan juga mungkin mereka rasa sama apa peristiwa cik miela alami sebelum menjelangnya hari rabu.




Huhu berdebarkan?. Dup dap dup dap, denyutan jantung dah laju macam peluru. Nasib baik jantung tak terkeluar jer. Kalau klik sini, waaaaa http://www.emocutez.com seram sih. Dah-dah sekarang jangan fikir-fikir negatif, think positif. Nanti bikin stress jer.


Nie nak bagitau sekarang nak check result dan boleh pakai SMS kan?. Ingat cik miela nak try esok tapi lepas dapat slip la senang, kalau before takut kecewa lepas tu lempar handset sampai pecah. Biarlah terharu kecewa http://www.emocutez.com happy semua bila ada slip di tangan. Lepas tu baru check pakai SMS.


Dan selepas slip berada di gengaman pasti ada yang bertanya "........ dapat berapa A?". Orang yang ditanya tu mesti rimas, tapi yang bertanya sebenarnya tujuan nak ambil berat. Cuma kita je segan http://www.emocutez.comnak jawab kalau result tak berapa umphhh.


Apa-apa pun cik miela harap sangat dapat result yang boleh menbanggakan oleh all family, friend and teacher. Kalau tak tu saya minta maaf http://www.emocutez.com kerana saya tidak dapat mengembirakan hati orang yang tercinta dengan keputusan SPM nie. Tapi sekiranya result SPM yang saya akan dapat esok mendapat result yang diidamkan semua saya sangat berterima kasih dengan orang-orang yang banyak memberi dorongan ketika saya masih belajar. Insyaallah bila saya dah berjaya, saya takkan lupakan kamu semua. (cewaah awal-awal dah bagi ucapan :P )

No comments:

Post a Comment