Wednesday, March 07, 2012

Jom sign up Octove




Tahukah anda apa itu Octove?. Aaa sejenis sotong mungkin?. Teeetttttt, salah. Sebenarnya Octave bukan sejenis sotong tapi sejenis lama sosial macam facebook dan twitter. Tapi sesuai dengan tangline We are different, memang banyak kelainannya sebab banyak fungsi boleh dikatakan semua fungsi twitter, skype, facebook, youtube, blog dan yahoo semua ada dalam Octove. Tahukah anda Octove ni Malaysia yang buat tau, dengar cerita ramai dah buka akaun nie, Oh betul ke?

Ooo best ke?. Best ke tak best belakang kira, padahal cik miela tak tahu pun best ke tak sebab baru beberapa jam buat octove ni. Tapi macam best, kalau nak rasa best ke tak korang sing up kat Octove ni. Kalau malas sangat nak taip email and password bila sign up guna je facebook, senang sekali dia update gambar profile sama ngan facebook. Cubalah dan alaminya sendiri (ececeh macam kenal je ayat tu)


Jangan lupa add cik miela as friend dalam octove ni. Just add http://www.octove.com/SalmilaNadia


2 comments:

  1. mcm best je octove ni..nnt nak usha hihi

    ReplyDelete
  2. try la, best.. jangan lupa add cik miela tau.hehe

    ReplyDelete