Sunday, November 04, 2018

Sarapan di Taman Tun Sardon


Salam Readership. Sepajang zaman study dulu, Taman Tun Sardon merupakan port yang best untuk sarapan. Haha cumanya dah habis belajar baru nak update yer. So entah kali ke berapa sarapan dekat Taman Tun Sardon. Banyak kali pergi tandanya tempat tu memang best ler.

Antara menu yang top dekat Taman Tun Sardon seperti Sarabai, nasi lamuni, kuey teow sup, roti jala dan roti bakar. Korang wajib cuba sarapan di Taman Tun Sardon tau kalau datang Penang.


Menu sarapan: Teh O suam, Nasi Lemak Lamuni, Kuey Teow Sup, Milo Ais dan Kuey Teow Goreng


Menu paling fames di Taman Tun Sardon, Serabai. Serabai dia sedap sangattttttttttt tak tau nak describe memang kena rasa hehe. Tak silap satu RM0.80 jerrr

Jadi jika datang ke penang, jadikan Taman Tun Sardon sebagai lokasi wajib korang untuk breakfast. Waze je Astaka Taman Tun Sardon. Port sarapan disini dibuka seawal 8 pagi tau. Dah pergi tu jangan lupa share okay. 

1 comment: