Thursday, July 04, 2013

Review Running Man EP 152


Salam readership. Memadangkan segmen review episode running man berupaya meningkatkan traffik blog picisan ini so masa free ni Miela akan teruskan lagi review episode running man setiap minggu. Maklumlah kan rancangan Running Man racangan kegemaran ramai. Yaa dakk?. Kalau tak baca lagi review episode running man yang lepas boleh refer entri di bawah:

Review Running Man Ep 150
Review Running Man Ep 151

Minggu ni, episode Running Man ke 152 masih lagi mengekalkan guest yang sama Jung Woo Sung, Jungho 2PM dan Hyo Joo arumdapttaa!!. Episode kali ini bertemakan vacation race. Pelbagai hadiah menarik disediakan bersempena vacation race.

Tadaaaa, nilah hadiahnya.


Tapi mereka harus melalui challenge untuk merangkul semua hadiah tu. Kalau mula-mula tu dorang boleh pilih hadiah, tapi di akhir race semua boleh berubah sekelip mata. Haa apakah itu? jeng jeng

Antara  challenge yang best ialah lari ala-ala past battom tapi mengunakan tembikai sebagai battom. Dorang perlu makan tembikai sampai habis sebelum ke garisan penamat. Di sini dorang tunjuk macam-macam style makan tembikai, paling kelakar Gwang Soo very ugly face, haha.



Lagi-lagi aktiviti yang dorang lakukan *malas nak taip, hehe

Blob Jump challenge

waa tingginya. Anda berani??

Song Ji Hyo Vs Hyo Joo

Song Ji Hyo vs Big Nose Hyung. Dah boleh agak siapa yang menang.haha


Siapa yang menang vacation race?. Kumpulan Yoo Jae Suk atau kumpulan Kim Jong Kook yang menang?. Jeng jeng. Namun, lepas tamat vacation race. Ada tiga guest baru iaitu  Koo Ja-cheol, Park Ji-sung dan Sulli. Ni buat Miela tak sabar dengan episode minggu depan.





No comments:

Post a Comment